Zó draag je zwangerschapskleding volgens Rihanna

2022-07-01 18:36:44 By : Ms. jessica lee

Riri tilt zwangerschapsmode naar een ongekend niveau.

In een felroze vintage Chanel jas, jeans met scheuren én gouden buikaccessoires maakte Riri een maand geleden haar zwangerschap bekend. Dit was een voorbode van haar waanzinnige zwangerschapslooks, waarmee ze het begrip 'zwangerschapskleding' compleet nieuw leven in blaast.

De mooiste cadeaus voor een aanstaande moeder >

Ging zwangerschapskleding voorheen nog vooral over een elastieke band in de taille of een stretch in de broek, als je het Rihanna vraagt gaat het vooral over body positivity en het laten zien van het vrouwelijke figuur. Zonder aarzelen toont ze de wereld haar groeiende buik, inclusief haar Christian Lacroix and Jacquie Aiche lichaamsjuwelen die inmiddels wel tot een signature item gekroond mogen worden in haar spectaculaire zwangerschapsgarderobe.

Nu Riri zwanger is, is er bijna niets veranderd aan haar veelzijdige haute streetstyle. Rihanna is een kameleon als het gaat om stijl en kan alles hebben. Grote designer jassen lijken een van haar favorieten: zowel voor als tijdens de zwangerschap. Al draagt ze de jassen nu vooral open, om haar zwangere buik aan de wereld te laten zien.

Tegen People Magazine vertelt ze dat ze dat ze blij is dat ze haar buik niet hoeft te verstoppen. Ze omarmt inmiddels zowel alle goede als slechte dingen die bij haar veranderende lichaam komen kijken: 'Als ik me een beetje chubby voel, denk ik, wat maakt het uit! Het is een baby!'. Samen met haar vriend A$AP Rocky geniet ze met volle teugen van de bijzondere 9 maanden. De twee verschijnen geregeld perfect gestyled samen in het openbaar en daar kunnen wij alleen maar van meegenieten.

Bazaar zet Rihanna's indrukwekkendste zwangerschapsoutfits van de laatste tijd voor je op een rij.

Rihanna was een van de vele sterren die aanwezig was tijdens de indrukwekkende Off-White show in Parijs. Gehuld in een leren minijurk van ditzelfde merk koos Riri ervoor om haar prachtige babybuik te bedekken maar allerminst te verstoppen, door voor een nauwsluitend model in perzikkleurig materiaal. te gaan Met een ultra lange jas van Diesel die we hebben gezien op de catwalk tijdens de fall 2022 presentatie, de vetersandalen en een mini Dior saddle bag kiest ze voor een ton-sur-ton look die haar wederom geweldig staat.

Waar fashion week is, is Rihanna. Naast haar geliefde A$AP Rocky zat ze front-row tijdens de Gucci show, van top tot teen in Gucci gehuld. Ze showt trots haar buik met een zwarte latex pandeau-top en de lage taille van de zwarte broek, die een print van een rode draak heeft. Compleet met fluffy coat zet ze wederom de toon voor toekomstige zwangerschapsmode.

Rihanna front row en een samenwerking met adidas: dit wil je weten over de nieuwste Gucci-collectie >

Voor de Gucci-afterparty verwisselde Rihanna haar top en broek in voor een minijurk met cut-out bij jawel, de buik. De doorschijnende Gucci-jurk is bewerkt met schitterende details in de vorm van het logo van Gucci. Met deze look heeft Rihanna tevens een antwoord op alle moeders die twijfelen of ze een feestje moeten overslaan: natuurlijk niet! Met een paar Gianvito Rossi sandalen, een Gucci clutch en de lange diamanten ketting met kruis van Briony Raymond was Rihanna klaar voor een fashionable avondje uit.

Een ronduit iconische look van Riri: versnipperde metallic haltertop en broek combinatie van The Attico in een zilver-paars-groen ombre-patroon. Zoals we van haar gewend zijn maakt ze haar look af met een heerlijke hoeveelheid sieraden. De oorbellen zijn van Amethist, die ze combineert met een zilveren armband met violette stenen. Haar handen versiert ze met een stel ringen Messika-ringen, waarmee ze trots haar buik omarmt die tevens versierd is met een gouden lichaamsaccessoires.

Rihanna maakt haar debuut op de rode loper met haar babybuik >

Het publiek werd gék toen Rihanna haar entree maakte tijdens de Dior fashion show in Parijs. En terecht. In de transparante kanten jurk uit de nieuwe collectie van Dior laat Rihanna zien hoe lingerie en nachtmode anno 2022 gezien en gedragen mag worden. Gecombineerd met een lange leren jas en grove zilveren sieraden maakt ze een verpletterende indruk in Parijs en bewijst ze maar weer eens hoe sexy een baby belly is.