Nederlander sleept halfnaakte vrouw aan ketting door Colombi... - Het Nieuwsblad Mobile

2021-11-03 06:01:18 By : Ms. bella yang

Burgemeester wil land uitzetten

Een Nederlander die een halfnaakte vrouw aan een ketting meesleepte door de Colombiaanse stad Medellín, moet het land worden uitgezet. Dat vindt de burgemeester van de tweede stad van het Zuid-Amerikaanse land.

De Nederlander liep afgelopen weekend met een vrouw – uitsluitend gekleed in zwarte lingerie – door de bij toeristen populaire buurt Provenza, in de exclusieve zone El Poblado. De man sleepte de vrouw mee aan een ketting, zo is te zien op beelden die viraal begonnen op sociale media.

De winkeliers van die buurt in Medellín zijn “not amused” en vinden dat dit soort gedrag het imago van de stad – nog meer – schaadt en het toerisme aantast. De burgemeester is het met hen eens. “De Nederlander kwam hierheen om ons imago te schaden en om vrouwen te mishandelen”, zo luidde het bij Daniël Quintero in een video. De eerste burger heeft aangifte gedaan van exhibitionisme en 'seksueel toerisme'.

Gustavo Rincón, een Colombiaanse muziekpromotor in Miami, zegt tegen De Telegraaf dat het toch wat anders zit. "De vrouw liet zich bewust in lingerie aan een ketting meevoeren op haar pagina op Only Fans te promoten." Dat is een internetplatform waar je tegen betaling exclusieve inhoud te zien krijgt.

De vrouw die in het centrum van de aandacht staat, heet Aleja Torres en is een bekend Colombiaans model. In een interview met een lokale radiozender ze dat de actie “geen uitnodiging was tot prostitutie”. Ze legt uit dat de Nederlander die haar aan de ketting meevoerde, haar vriend Patrick is, en dat ze met hem een ​​​​relatie heeft. Hij reist regelmatig naar Colombia om bij haar te zijn.

Een van de (meest kuse) tweets van Aleja Torres:

Hier staat bijgevoegde inhoud uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven van uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Torres zegt dat ze in het kader van Halloween een video wilde maken om haar bezoekerscijfers op Only Fans te vergroten. De ophef ontstond onder drie voorbijgangers aanstoot aan de film van de scène waarin het model bij Patrick aan de ketting over straat liep. “Toen ze doorkregen dat hij een staatsburger was, vielen ze hem ook fysiek aan omdat ze oorspronkelijk dat het om seksuele uitbuiting. Ze vormden zich niet dat de hoofdrolspelers in de video een stel zijn.”

“We moeten de mening van iedereen bedoeld”, zegt Torres. “Ik heb veel respect voor sekswerk en sekswerkers. Dat geldt voor de vrouwen én de mannen.” De Colombiaanse dat sekswerk in Colombia geen meer geproduceerde en geaccepteerde baan is. “Maar dat betekent niet dat sekswerkers minder waard zijn dan anderen.” Volgens Torres doen de meest vrouwen die bewust en oefenen ze geen geweld aan.

“Liet mijn geslachtsdelen niet zien”

Torres stelt dat ze niet denken dat ze in de fout ging. "Ik liet mijn geslachtsdelen niet zien, ik ben niet minderjarig en niemand dwong me ontstaan", zij. Haar vriend Patrick is verhoord door de immigratiedienst. Torres hoop dat de realistische dat ze een relatie hebben en het niet ging om sekstoerisme.

Wil jij toegang tot alle artikelen van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.