Wat is er met Layla's vader gebeurd? Is de 'All American'-acteur herschikt?

2021-11-16 10:56:09 By : Ms. Ann Hu

De hele Amerikaanse aflevering 7 zat vol geheimen en bekentenissen toen de show eindelijk onthulde wat er in Las Vegas was gebeurd, iets dat de fans bleef achtervolgen sinds de eerste aflevering van seizoen 3. Het is geen geheim dat speciale afleveringen van Las Vegas altijd de opwinding goedmaken en tegelijkertijd zorgen vanwege de reputatie van de stad. All American ging all-in met het aantal geheimen dat het overbracht, maar nog belangrijker, de show herschikte ook een belangrijk personage. Hier is alles wat je moet weten over wat er met Layla's vader is gebeurd.

Lees ook - Illini wint 74-69 terwijl de drievoudig geleide rally van Wisconsin tekortschiet

Lees ook - 'All American' Seizoen 3: Wat gebeurde er tussen Spencer en Olivia in Vegas?

JP Keating, die voor het eerst werd geïntroduceerd in de vijfde aflevering van het eerste seizoen als Layla's rijke en vervreemde vader, kwam terug met een nieuw gezicht in de laatste aflevering. Blijkbaar werd de JP Keating-acteur Elvis Nolasco per ongeluk vervangen, maar om een ​​gegronde reden. Acteur Elvis Nolasco, van wie de fans in de loop van de seizoenen geleidelijk zijn gaan houden, kon vanwege de reisbeperkingen van COVID niet aanwezig zijn bij de opnames. Dit leidde ertoe dat hij op het laatste moment werd vervangen, maar men kan nog steeds hoopvol zijn op zijn terugkeer, aangezien er niets slechts is gebeurd tussen hem en de makers van de show, zoals eerder werd aangenomen.

Layla had een van de meer gecompliceerde karakterbogen in de show. Hoewel ze op haar school werd erkend als het 'it-meisje', was ze thuis niets anders dan een eenzaam meisje met een record van zelfmoordpogingen. Later werd bekend dat haar moeder was omgekomen bij een auto-ongeluk en dat haar vader het druk had met zijn leven in New York. Toen haar vader terugkwam om haar te ontmoeten, had Layla het moeilijk om hem en zijn schimmige veel jongere vriendin te accepteren. Toen JP erachter kwam dat zijn dochter zelfmoord probeerde te plegen op dezelfde plek als haar moeder, besloot hij voorgoed terug te keren naar haar leven en de twee herstelden uiteindelijk dingen.

Zijn nieuwe look was echt onverwacht, maar dat was niet het gekste wat er in de aflevering gebeurde. Op een One Tree Hill-achtige manier trouwden Jordan en Simone. En tot slot, zoals fans terecht opmerkten, was er al die tijd inderdaad iets aan het brouwen tussen Spencer en Olivia toen werd onthuld dat de twee een kus hadden gedeeld in Vegas.

Lees ook - No. 1 Barty boos in Australische kwartfinales door Muchova

Lees ook - Joey King en Netflix gaan herenigen voor 'Uglies', een dystopisch verhaal geobsedeerd door 'schoonheid'

Ontvang het laatste entertainmentnieuws uit India en de rest van de wereld. Volg nu uw favoriete televisie-beroemdheden en televisie-updates. Republic World is uw one-stop-bestemming voor trending Bollywood-nieuws. Stem vandaag af om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de krantenkoppen uit de wereld van entertainment.