Sprankelende diamanten en 18k gouden sieraden: hier in Apeldoorn vind je prachtige cadeaus voor onder de boom - indebuurt Apeldoorn

2021-12-27 02:12:42 By : Mr. Emma Jia

Ga jij dit jaar flink uitpakken met een bijzonder cadeau voor de kerst? Misschien ga je jouw grote liefde wel die ene belangrijke vraag stellen. Of wil je jouw moeder, vriend of zus gewoon heel graag verrassen met een mooi sieraad. Hoe dan ook: bij Juwelier Royals in Apeldoorn ben je aan het juiste adres voor een sprankelend kerstcadeau.

Echt uitpakken doe je met diamanten. Ze zijn prachtig, maar soms zit er een rauw randje aan. Dat is verleden tijd met de lab grown diamanten van Aurore. Die worden namelijk niet onder barre omstandigheden uit mijnen gehaald, maar in een laboratorium ontwikkeld. Het is een echte diamant, met alle eigenschappen van een natuurlijke diamant maar dan zonder dat natuurlijke bronnen en mensen worden uitgebuit.

Aurore maakt ook gebruik van 18 karaat gerecycled goud. Dit zorgt – in combinatie met de lab grown diamanten – voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding: Aurore sieraden zijn 20 tot 60 procent voordeliger dan vergelijkbare gouden sieraden met een natuurlijke diamant. Juwelier Royals is in Gelderland het enige verkooppunt van deze prachtige én verantwoorde sieraden.

Verras jij dit jaar iemand met een luxe sieraad met een lab grown diamant onder de boom? Dan kun je dat dus met een schoon geweten doen én zonder een gigantisch gat te slaan in je spaarpot. Dat maakt het sieraad nog een stukje mooier.

Lees verder onder de foto’s >

Misschien noem jij met zo’n mooie diamant je partner na de kerst wel je verloofde. Dan wordt het straks ook tijd voor trouwringen. Juwelier Royals heeft dit jaar op de eerste etage een trouwringenstudio geopend en daar al veel stellen gelukkig mogen maken.

Onder het genot van een hapje en drankje neemt de trouwringenexpert in alle rust de materialen, ontwerpen en prijzen met jullie door. Je kunt alle ringen in het echt bekijken of jullie unieke wensen tot leven zien komen in de trouwringconfigurator op de computer.

Lees verder onder de foto’s >

Verloven is natuurlijk niet de enige reden om iemand in de watten te leggen met een mooi sieraad. Misschien wil je iemand wel gewoon heel graag verrassen met een nieuw setje oorbellen of een mooi horloge geven om een mijlpaal te vieren.

Vergeet niet dat je mannen ook zeker blij kunt maken met een mooi cadeau van de juwelier. Een horloge is een klassiek cadeau waar elke ontvanger blij van wordt. Juwelier Royals heeft een uitgebreid assortiment horloges, van klassiek tot stoer. Je kunt ook gaan voor een subtiele armband of ketting.

Lees verder onder de foto’s >

Om het jaar sprankelend af te sluiten, heeft Juwelier Royals een grote eindejaarsactie. Fonkelende diamanten in geel- of witgouden ringen met kortingen tussen 375 en 800 euro. Daar wordt niet alleen de ontvanger maar ook de gever heel blij van. Welke van de drie is jouw favoriet?

Lees verder onder de foto’s >

Naast deze eyecatchers heeft Juwelier Royals nog veel meer in het assortiment. Ben je er nog niet helemaal uit waar je naar op zoek bent? Juwelier Royals denkt graag met je mee. In de winkel vind je nu ook de gloednieuwe brochure met al het moois uit de collectie. De brochure kun je meekrijgen in de winkel of vind je hier online. Tip: scan de QR-codes in de brochure voor een leuke verrassing!

Juwelier Royals vind je aan de Hoofdstraat 65 in Apeldoorn. Het team helpt je graag om een uniek cadeau voor de feestdagen te vinden. Of misschien leg jij jezelf wel in de watten, dat mag natuurlijk ook. Je kunt de collectie van Juwelier Royals ook bekijken in de webshop.

7x dit is waarom je een elektrische scooter wilt (en hier in Apeldoorn koop je die)

Aangeboden door Bike Centre Holland

Personeel Gelre Ziekenhuis ontvangt jullie kerstkaarten: ‘Wow, wat super!’

Blijf op de hoogte van alles uit Apeldoorn

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden