Sieradentrends 2022: deze trends zie je overal

2021-11-16 11:01:55 By : Ms. Linda Cheung

Van op bloemen geïnspireerde oorbellen tot gespiegeld goud: Harper's Bazaar selecteert de grootste sieradentrends van 2022 voor je.

Zeg je sieradentrends 2022, dan zeg je groots, kleurrijk en uitgesproken. In lijn met de grootste modetrends kunnen sieraden dit seizoen opvallen, van oorbel tot ketting. Na bijna twee feestvrije jaren gooien we eindelijk het minimalisme de deur uit om plaats te maken voor een overdosis sprankeling. Harper's Bazaar selecteert daarom nu al de grootste sieradentrends van 2022, zodat geen dresscode jou te gek is. Schijn op!

Goed nieuws voor liefhebbers van de zee: schelpen en parels zijn dit seizoen ruim vertegenwoordigd in de mode. Je draagt ​​ze in oorbelvorm, zoals hier bij Proenza Schouler, of aan een ketting, voor de ultieme surfvibes.

Alle eksters opgelet: sieraden mogen dit seizoen schitteren, en niet zomaar een beetje. Idealiter zie je zelfs je eigen reflectie in een item, zoals het geval was bij Saint Laurent, Valentino, Balmain en Givenchy. Een trend om te omarmen, al was het maar omdat je jezelf in een mum van tijd voorziet van wat hoogglans.

Deze trend is ideaal voor wie zich niet wil laten misleiden door de dalende temperaturen. Kleurrijke sieraden waren overal tijdens de modemaand, zoals bij Simone Rocha. Of je nu gaat voor oorbellen of een ketting met bloemen: een druilerige herfstdag komt sowieso beter tot zijn recht.

Chokers zijn eigenlijk nooit weg geweest, maar hebben dit seizoen een glinsterende optater gekregen (en dus dat stoffen touwtje weggooien dat nog in je sieradendoosje zit). Tom Ford en Dolce & Gabbana kwamen allebei met diamanten exemplaren, terwijl Burberry een brede, leren exemplaar presenteerde. Een passende trend voor wat extra edge aan je look.

Terwijl de modetrends voor 2022 erg optimistisch zijn, zijn de sieradentrends dat ook - kleur domineert op veel catwalks. Of je nu gaat voor plastic-fantastische ringen à la Dior of kleurrijke statement oorbellen van Saint Laurent: je bent in één klap het zonnetje in huis.