18x statement sieraden om je outfit mee af te maken | Fashionchick

2021-12-27 02:13:33 By : Ms. Betty Liu

Ben je nog op zoek naar sieraden om je collectie mee uit te breiden? Dan mogen statement sieraden niet ontbreken op je lijstje. Want een goede manier om een basic outfit die extra touch te geven, is door het dragen van een opvallend statement sieraad.

Statement sieraden zijn er in alle vormen en maten. Denk aan indrukwekkende schakelkettingen of flinke oorhangers in een aparte vorm. Door het dragen van dit moois, pakt jouw simpele outfit toch nog de aandacht. Perfect voor de dagen dat je zin hebt om in een jeans en een basic wit t-shirt de deur uit te stappen. Maar ook bij een maxi jurk met print staan deze statement sieraden prachtig. Zorg er wel voor dat je één opvallend sieraad tegelijk draagt, anders verdrink je in de grote attention grabbers en wordt het iets te veel van het goede. Bekijk hieronder de 18 mooiste pareltjes uit de shop.

Zo maak je in je eentje je armband vast

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Zo pas je een broek zonder hem aan te trekken Fashion Lees ook Dit zijn de leukste wikkeljurken met print Fashion Lees ook Zo glijdt je zonnebril nooit meer van je neus Fashion Lees ook Breng de zomer door in een witte jurk Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Zo pas je een broek zonder hem aan te trekken

Dit zijn de leukste wikkeljurken met print

Zo glijdt je zonnebril nooit meer van je neus

Breng de zomer door in een witte jurk

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.