Damestennisteam valt 4-3 naar Nevada voor tweede verlies - The State Hornet

2021-11-03 06:03:05 By : Mr. shen stingtec

Sacramento State senior Andie Mouzes forehands de bal tegen Adriana Gergelyova van Nevada tijdens een singles wedstrijd op de Sac State tennisbanen zondag. (Foto door Matthew Dyer)

Het damestennisteam van Sacramento State zondag zijn tweede wedstrijd op rij op dubbelspel niet kon ontstaan ​​en met 4-3 viel van Nevada op de tennisbanen van Sac State.

Na een verlies voor titelverdediger Stanford op 8 februari, keerde Sac State (1-6) terug naar huis om het op te nemen tegen een agressief team uit Nevada (2-1), vers van een 6-1 overwinning op Santa Clara zaterdag. The Wolf Packe geen tekenen van vermoeidheid en claimde alle drie de dubbelwedstrijden.

"We hadden een heel goede start aan het begin van het dubbelspel en ik denk dat het verschil heeft gemaakt", zei Nevada-coach Guillaume Tonelli. “Als je het dubbelspel wint, hoef je er maar drie van de zes te winnen. Proberen om vier van de zes te krijgen (enkelspel-wedstrijden) en wetende dat het gevechten zullen worden moeilijker."

Nadat senior Andie Mouzes en roodhemd-eerstejaars Carolina Chernyetsky een 6-0 verlies kreeg op de nummer 2-plek door Nevada junior Claudia Herrero en eerste jaar Carlijin Ketting - die in januari landelijk 55e werden gerangschikt - tweedejaars Sofia Wicker en eerstejaars Sofia Gulnova verloren met 6 - 2 naar junioren Blaga Delic en Milena Achlamov in het nummer 3 dubbelspel. Sac State-junior Ana Loaiza Esquivias en eerste jaar Karina Vyrlan voltooid bijna een comeback, maar kwamen met 7-6 kort voor senior Sheila Morales en tweedejaars Adriana Gergelyova om het dubbelspel van de Wolf Pack te bezegelen.

De Hornets splitsten de enkelspelcompetitie met drie overwinningen, maar landden net voor de overwinning op hun thuisveld. Nevada deelde Sac State zijn eerste twee singles-verliezen teen in nr. 3 en nr. 4, waar Gergelyova Mouzes verspreiding met 6-2, 6-4 en Delic afbeeldingen Wicker met 6-4, 6-3.

Op nummer 2 stond Vyrlan bovenaan Morales - die aan het begin van het lenteseizoen op de 73e plaats in het land stond in het enkelspel - 6-4, 6-4.

The Wolf Pack zorgde voor de wedstrijdoverwinning boven Chernyetsky in nr. 5 tekort kwam tegen Ketting, 7-6 (7-5), 6-3. De Hornets zal echter de laatste twee singles-wedstrijden van de dag claimen, inclusief de nummer 6-, inclusief de nummer 6-, plek die Gulnova met 7-6 (7-2), 7-3 planning hij vroeg in de tweede met 3-0 was achtergebleven . set.

Loaiza verzekerde zich van de laatste van de dag en de nationale wedstrijde Herrero (67e) in een super tiebreak. Loaiza - die nu 4-1 is in het nummer 1 enkelspel dit seizoen - won de wedstrijd met 7-6 (7-4), 4-6, 1-0 (16-14).

Vervolgens organiseert Sac State een doubleheader op 18 februari, met uitzicht op Noord-Arizona om 9.00 uur en Zuid-Utah om 14.00 uur op de Sac State-tennisbanen.

"Ik wist aan het begin van het seizoen dat het eerste kwartaal van het seizoen het moeilijkste zou worden, (maar) ik denk dat de overwinning zal komen", zei Sac State-coach Clarisse Baca. "Volgende week hebben we een doubleheader en ik denk dat we zullen zullen winnen."

Een onderzoek meer dan 200 deelnemers, uitgevoerd door Associated Students Inc. van Sacramento State, opgesteld dat studenten verdeeld zijn over de rol van de politie op de campus.

Studenten van staat Sacramento wordt overgedragen, maar is niet verplicht, om de universiteit op de hoogte te stellen als ze positief testen op COVID-19 buiten de campus of buiten de verplichte tests van de campus.

Een veilige plek voor zwarte studenten: Ontmoet de bestuursleden van Black Student Union.

Nauwe overwinning tegen Noord-Colorado een wake-up call voor de Hornets?: 4e EN DOEL

Sac State herenvoetbalseizoen voorbij, met 2-1 daling van UC Davis

Sac State-voetbal ontsnapt uit Noord-Colorado met een overwinning van 27-24

Sac State volleybal veegt ongeslagen Weber State thuis

Maakt een shutout-overwinning op Noord-Arizona de Hornets-kampioenschappen kanshebbers? : 4E EN DOEL

Sac State Football hoop de hoop op Big Sky-titels levend te houden tegen Noord-Colorado

Sac State herenvoetbal houdt play-off hoop levend met 3-1 overwinning

Sac State vrouwenvoetbal hartverscheurend 3-2 verlies tegen Noord-Arizona

Sac State-voetbal verslaat Noord-Arizona in 44-0 overwinning

Sac State-studenten reageren op bijgewerkt vaccinatiebeleid bij thuiskomst voetbalwedstrijd