Wat te dragen: als gast op een bruiloft

2021-11-22 01:37:38 By : Ms. Judy Chen

Een bruiloft plannen? Zo kom je als gast helemaal in stijl over.

Ga je binnenkort naar een bruiloft? Heb jij even geluk! Als gast ga je een dagje de liefde vieren en dat doe je natuurlijk het liefst in een stijlvolle outfit. Daarom selecteerde Harper's Bazaar de mooiste items waarin jij de hele dag straalt, zonder natuurlijk de show te stelen van het bruidspaar.

Deze paarse jurk van H&M vliegt de winkels uit! >

De kleur geel zien we veel deze zomer! Felgeel wint aan populariteit, maar de pastelvariant is ook geschikt voor vele gelegenheden. Speciaal voor een bruiloft is deze zachtgele jurk van Vila een schot in de roos (gele) roos.

De schoen die geschikt is voor elke bruiloft is de strappy sandaal. Deze sandaal van LK Bennett maakt elke outfit feestelijk, zonder te chic (of te warm) te zijn.

Geef je outfit een chique, feestelijke touch door haarspelden in je (krullend) haar te dragen. Deze spelden van NA-KD zijn perfect voor een bruiloft.

Dit zijn de sieradentrends van 2021 >

Deze jurk van Fabienne Chapot is zeer geschikt voor als het buiten slecht weer is. De print maakt het feestelijk genoeg voor een bruiloft.

Een paar statement oorbellen mag niet ontbreken. Deze oorbellen van My Jewellery passen bij elke outfit.

Deze jurk is een topper voor een bruiloft aan het Comomeer, maar ook voor een Nederlandse bruiloft in een boomgaard. Dit oudroze exemplaar van Ted Baker zorgt gegarandeerd voor prachtige foto's.

10 verlovingsringen waar je zeker ja tegen zegt >

Chique is het, deze geplooide tas van Mango. De benodigdheden - telefoon, lippenstift, tissues voor de nodige tranen - passen er allemaal in.

Smalle midi-jurken met een bloemenpatroon, je ziet ze steeds vaker op bruiloften. in deze Reformation jurk ben jij gegarandeerd een (bloemen) plaatje.

De perfecte kleur voor elke bruiloft: ijsblauw. Deze handtas van Mango is je beste vriend overdag.

Als jullie bruiloft voornamelijk binnen is, zijn deze Jimmy Choo slingbacks ideaal. Door de wit-beige kleur passen ze ook onder elke outfit.