Supersterren Maluma en Madonna aan Klibantsky-ketting: 'het sieraad is van onschatbare waarde'

2022-05-21 11:14:02 By : Ms. Rose chen

Afgelopen weekend pronkte er om de nek van de Colombiaanse zanger Maluma een unieke hondenketting van 18-karaatswitgoud, belegd met 15.000 diamanten, van de Nederlandse kunstenaar Klibansky. Oh ja, Madonna ging er ook nog mee aan de haal.

Op het podium in de Colombiaanse partystad Medellin werden de lokale superster Maluma en Madonna dit weekend vergezeld door een Space-dobermann-sieraad van 18-karaatswitgoud, belegd met 15000 diamanten. Naderhand, ging de ‘Queen of Pop’ op haar Instagram-story ook nog even aan de Klibansky-ketting.

Aan het ontwerpverzoek van Maluma ligt een jarenlange vriendschap met de Nederlander ten grondslag. De Colombiaan slidede ooit soepeltjes in DM van Klibansky waarin hij aangaf zijn werk te bewonderen.

'Sindsdien is het dikke mik tussen de twee artiesten. Op het sociale vlak, zijn het echt maatjes. Ze zien elkaar op verjaardagsfeestjes in Las Vegas en facetimen regelmatig. Maar ook op zakelijk vlak vinden de twee elkaar. Want naast de diamanten ketting ontwierp Klibansky ook de cover van het nieuwe album van Maluma, waarop ook weer de dobermann staat. Een verwijzing naar de dierbare viervoeter van de zanger', vertelt Susanna Klibansky, de schoonzus van Joseph, ons aan de telefoon.

Dat het dobermann-eerbetoon tijdens het concert om de nek hing van de zanger had aardig wat voeten in de aarde. Het ontwerpen en creëren van het sieraad was een proces van zeker zes maanden. Maar zelfs tot op het laatste moment was er sprake van tijdsstress. Om op tijd te komen is de diamanten-ketting zelfs per privéjet afgeleverd bij de zanger.

Interesse voor verkoop van het sieraad heeft Maluma niet. Na afloop van het concert bood een fan €2 miljoen, maar de artiest had hier geen oren naar. Of dit een goede deal voor de Colombiaan was geweest komen we niet te weten.

Wat de aanschafprijs van het sieraad is wil het Klibansky-team ons niet vertellen. ‘Eigenlijk is het sieraad van onschatbare waarde. Omdat het zo’n persoonlijk ontwerp is, dat ook voortvloeit uit de vriendschap tussen Joseph en Maluma’ aldus Susanna Klibansky. Wat zoet!