Snertpop gaat door. Ruben Annink en hiphop-sensatie uit Midwoud maken opwachting tijdens veertiende editie. Dorpsdiner krijgt met cabaret speciaal toetje | Noordhollands Dagblad

2021-12-27 02:21:38 By : Mr. Liuchao Zhao

Singer-songwriter Ruben Annink speelt 11 september op Snertpop.© Foto aangeleverd

De inwoners van Midwoud en omgeving kunnen zich gaan opmaken voor hun traditionele feestweekend. Nadat er vorig jaar vanwege corona een streep doorheen ging, vindt op 11 september dan echt de veertiende editie van Snertpop plaats.

Een dag voordat onder anderen Ruben Annink, Voltage, Alice Springs en de hiphop-sensatie van eigen bodem Antoon optreden, wordt het Dorpsdiner gehouden. Met dit keer een speciaal toetje in de vorm van dorpscabaret ’Dorpen onder de loep’.

Snertpop wordt net als voorgaande keren gehouden op Landgoed De Knap aan De Tripkouw in Midwoud. Het programma, dat om half drie ’s middags begint, telt acht verschillende acts. Naast Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem, Ruben Annink, Voltage, The Tibbs, Bolistic Smoke (The Beatles tribute), Skunk (Doe Maar tribute) en Alice Springs treedt ook Antoon op.

(Tekst gaat door onder de foto)

Voor hiphop-sensatie Antoon wordt het een thuiswedstrijd in Midwoud.© Foto aangeleverd

,,Deze pas 19-jarige Midwouder gaat met zijn hit Hyperventilatie op dit moment als een raket op de streamingsdiensten en TikTok”, laat Michiel Baas namens de organisatie weten. ,,Dit nummer werd op Radio 538 uitgeroepen tot Harde Schijf en op 3FM tot Megahit.”

(Tekst gaat door onder de foto)

Het Dorpsdiner wordt afgesloten met cabaret waarin gebeurtenissen uit Mid- en Oostwoud op hilarische wijze worden belicht.© Foto aangeleverd

De artiesten spelen om en om in de feesttent en op het podium. Ook het foodplein keert op veler verzoek weer terug. Een dag eerder gebeurt er ook van alles op Landgoed De Knap. Net als in 2019 wordt er vanaf half zes weer een Dorpsdiner gehouden. Het toetje is dit jaar extra bijzonder, met een gratis optreden van ‘Dorp onder de loep’. ’Een cabaretshow waarin gebeurtenissen uit Mid- en Oostwoud op hilarische wijze worden belicht.’

,,Uiteraard moeten we ons houden aan de geldende wetgeving die door de overheid is bepaald om evenementen veilig te kunnen organiseren”, zegt Baas. ,,Dit betekent voor nu dat bezoekers een geldig test- of vaccinatiebewijs aan de deur moet laten zien met de CoronaCheck app.”

Kaartverkoop en meer informatie: www.snertpop.nl.

Wil je dagelijks alle hoogtepunten uit het nieuws in je inbox?