Sister, Sister: King Richard Stars Saniyya Sidney & Demi Singleton waren bedoeld om te zijn

2021-11-16 10:58:48 By : Ms. Tina G

Welkom bij The Come-Up, waar opkomend Gen-Z-talent zich meldt op weg naar de top. In deze editie praten we bij met het dynamische duo Saniyya Sidney en Demi Singleton om te praten over wat hen vreugde geeft en over het stempel dat ze hopen achter te laten op de wereld.

Je kunt niet over tennis praten zonder te praten over de erfenis van Venus en Serena Williams, twee van de grootste spelers aller tijden in de sport. Nieuwe film King Richard duikt dieper in het oorsprongsverhaal van de tennistitanen uit Compton, te beginnen met de meer dan levensgrote dromen van hun vader Richard (gespeeld met vim door Will Smith). In de overtuiging dat zijn dochters zowel het talent als de arbeidsethos hadden om de beste van de beste in het spel te zijn, stak Richard al zijn energie in het vervullen van hun ware potentieel. Het eindresultaat? Dertig Grand Slam-titels, miljoenen dollars, een plaats in de American Tennis Hall of Fame en de grootste atleet aller tijden.

De epische reis van Venus en Serena naar de top wordt tot leven gebracht door respectievelijk Saniyya Sidney en Demi Singleton in King Richard, en het universum had echt geen betere combinatie kunnen bedenken om de iconische zussen in hun jeugd te spelen. Net als Venus en Serena, klikken Saniyya en Demi gewoon. Alsof ze elkaar al hun hele leven kennen, plagen de sterren elkaar, hebben ze hun eigen geheimen en maken ze zelfs elkaars zinnen af. Die band, gevormd op de set van het met sterren bezaaide sportdrama, spreekt tot de gedeelde ervaring van een kindsterretje in Hollywood - met name het unieke van opgroeien in de schijnwerpers als een jong zwart kind. Hoewel het leven als kindsterretje zeker niet gemakkelijk is, nemen Saniyya en Demi de ups en downs van hun uitdagende beroep op zich en concentreren ze zich in plaats daarvan op de impact die ze denken dat hun werk zal hebben op toekomstige generaties. Het werk is niet gemakkelijk, maar het is zinvol. En nog belangrijker, ze hebben er plezier in.

We kwamen in contact met de King Richard-sterren via Zoom voor een hilarisch overzicht van al hun favoriete dingen - inclusief Beyoncé's gouden discografie en hun zeer specifieke fastfood-bestellingen - en de nobele droom die hen op de been houdt als acteurs in Hollywood.

Op Saniyya: Chopova Lowena-top; Zara minirok met lovertjes, $ 45,90, verkrijgbaar bij zara.com; Jeffrey Campbell-laarzen; Swarovski-ringen. Op Demi: NorBlackNorWhite Black Heart-laagjurk, $ 285, verkrijgbaar bij norblacknorwhite.com; Urban Outfitters sokken; Geen naam sandalen; Bonnie Clyde Show and Tell-zonnebril, $ 138, verkrijgbaar bij bonnieclyde.la; Zara choker.

Woonplaats Saniyya: Los Angeles, Californië Demi: Ik ben geboren in Louisiana, maar ik kom uit New York City.

Voornaamwoorden Saniyya: zij/haar Demi: zij/haar

IG Saniyya: @saniyyasidney, maar ik heb helemaal geen verstand van sociale media. Demi: @demisingleton

Zonneteken Saniyya: Schorpioen Demi: Vissen - het grootste teken van allemaal!

​​Telefoonachtergrond Saniyya: Basketbalspeler Mikey Williams van de middelbare school. Hij is erg... getalenteerd. Demi: Dat betekent dat ze hem schattig vindt! De mijne is een spiegelselfie met mijn beste vriend bij Flipper's in New York City.

Waar je me hebt gezien Saniyya: The Roots remake, Hidden Figures, Fences, of American Horror Story: Roanoke Demi: On Broadway (School of Rock en in The Lion King als jonge Nala) of Godfather of Harlem

Waar je me de volgende keer zult zien Saniyya en Demi: King Richard!

NorBlackNorWhite All Hearts-laagjurk, $ 320, norblacknorwhite.com; Urban Outfitters kousen; laarzen zonder naam; Bonnie Clyde zonnebril.

Omdat ik gepassioneerd ben over Saniyya: BLM, het ondersteunen van kinderen in het St. Jude's Hospital en het verminderen van het in gevaar brengen van dieren. Demi: feminisme en raciale gelijkheid.

Fictief personage Saniyya: Het zijn prinses Tiana en Wonder Woman voor mij. Demi: Omg hetzelfde - ik verkleedde me elke Halloween als prinses Tiana en had de sprei! Maar ik ben ook dol op Black Widow uit de MCU.

Comfort food Saniyya: In-N-Out, specifiek dierlijke frietjes met extra kaas. (Ik ben een vegetariër.) Demi: een 12-delige kipnugget, een grote bak en een limonade van Chick-fil-A met buffel-, Polynesische en Chick-fil-A-saus.

Rolmodel Saniyya: Mijn moeder en mijn manager die als mijn tweede moeder is sinds we samenwerken. Professioneel zou ik zeggen Kerry Washington en Viola Davis. Demi: Alle vrouwen in mijn familie die me hebben gevormd tot de persoon die ik nu ben en die me hebben geleerd mijn dromen na te jagen. Maar ook Beyoncé en Halle Berry.

Nummer Ik ken alle teksten van Saniyya: ik was geobsedeerd door One Direction toen ik opgroeide, dus ik zou "Drag Me Down" moeten zeggen. Demi: Letterlijk elk nummer van Beyoncé - ik maak duidelijk deel uit van de BeyHive - maar ik ga voor 'Love Drought'.

Hobby Saniyya: Bakken! Shoutout naar mijn moeder omdat ze me die Easy Bake-oven heeft gegeven toen ik zeven was. Demi: Mode, maar specifiek kleding shoppen en stylen.

Leeann Huang jas; Zara coltrui; gebied broek; Geen naam sneakers; Bonnie Clyde zonnebril; Urban Outfitters oorbellen, Urban Outfitters ringen.

Koppel I stanned Saniyya: Darius en Nina uit Love Jones. Demi: Meredith Gray en Derek uit Grey's Anatomy.

Tienershow waar ik van hield Saniyya: Vampire Diaries Demi: Girlfriends

Tijd dat ik mezelf zag vertegenwoordigd in TV/film Saniyya: Venus en Serena's tenniswedstrijden. Ik herinner me dat ik ze zag spelen en tegen mijn moeder zei dat ik ook kralen in mijn haar wilde. Demi: China Anne McClain op de mierenboerderij van Disney Channel. Ik voelde me echt verbonden met haar als zangeres die ook graag acteerde, want dat ben ik letterlijk.

Hoe ik de wereld wil veranderen Saniyya: Ik wil dat de rollen die ik aanneem mensen inspireren omdat er zoveel acteurs zijn die mij hebben geïnspireerd. Ik kan niet wachten tot kleine kinderen Demi en ik op het scherm zien en zeggen: "Wauw, deze meisjes kunnen in de film zijn en doen waar ze van houden, dus ik ga daarheen en volg ook mijn dromen!" Ik wil de jongere generaties inspireren om te doen waar ze van houden. Demi: Voor mij wil ik de wereld veranderen door verhalen te delen die ertoe doen. Als actrice is het mijn taak om deel uit te maken van verhalen en projecten die belangrijke verhalen vertellen, met name die van zwarte schrijvers die niet altijd de kans hebben gehad om ze eerder te delen. Ik denk dat dit de wereld kan onderwijzen en het een betere plek kan maken.

Droomrol Saniyya: Zeker een actierol. Ik zou dol zijn op een situatie waarin het aan mij en een andere persoon is om de wereld te redden van totale vernietiging terwijl we auto's boven ons hoofd tillen. Iets waar ik een schop onder de kont kan krijgen, maar tegelijkertijd heel mooi en gepositioneerd kan zijn. Demi: Ik ben zo'n grote fan van superhelden, dus ik denk dat iets dat lijkt op de verhaallijn van Black Widow leuk zou zijn — de wereld helpen redden en tegelijkertijd uitzoeken waar ik in de samenleving pas.

Op Saniyya: Sandro trenchcoat; Zara-topje; Zara broek; laarzen zonder naam; Zara oorbellen; Zara choker. Op Demi: Zara button-down; Dauphinette aardbeien maliënkolder, $ 850, verkrijgbaar bij nordstrom.com; Jeans uit de dubbele XX-collectie; dr. Martens laarzen.

Als ik niet acteerde...? Saniya: Hmm. Ik zou nog steeds in de schijnwerpers willen staan ​​omdat ik mensen wil inspireren... Ik denk een beroemde chef-kok. Misschien mijn eigen kookprogramma hebben en mijn publiek tips geven om beter te worden in de keuken. Demi: Ik heb me eerlijk gezegd nog nooit iets buiten de kunst voorgesteld. Dus als je niet acteert, waarschijnlijk iets dat net zo creatief is als een regisseur, producer of iets dat met mode te maken heeft.

Droomdiner gast Saniyya: Ik zou heel graag willen gaan zitten en een gesprek hebben met prinses Diana. Als je bepaalde documentaires en shows over haar leven bekijkt, is het duidelijk dat ze zich erg onbegrepen voelde. Ik denk dat het heel belangrijk is voor mensen om in tijden als die iemand te hebben om mee te praten, iemand die hen in staat stelt om los te laten en zichzelf te zijn. Ik zou dat willen zijn voor prinses Di en haar de ruimte geven om te zijn en te zeggen wat ze wil, al is het maar voor even. Demi: Het zouden Nina Simone en Maya Angelou moeten zijn. Die twee vrouwen waren gewoon zo iconisch en gaven zoveel aan de zwarte gemeenschap. Van Maya Angelou zou ik graag haar hersens uitkiezen en wat wijsheid opdoen, en met Nina Simone... zou ik haar gewoon aan het lachen willen maken en haar wat geluk willen schenken.

Op Demi: Serpenti loopgraaf; Zara pied-de-poule blazerjurk, $ 69,90, verkrijgbaar bij zara.com; Urban Outfitters kousen; laarzen zonder naam; Zara baret; Swarovski-ringen. Op Saniyya: leren jas van Topshop; Cult Gaia Vivek-top, $ 358, verkrijgbaar bij cultgaia.com; Cult Gaia Wynn-broek, $ 458, verkrijgbaar bij cultgaia.com; Geen naam sneakers; Bonnie Clyde gebroken witte en roze pruimkleurige zonnebril, $ 165, verkrijgbaar bij ssense.com; Urban Outfitters ketting; Urban Outfitters oorbellen.

Hoe ik wil dat mijn publiek zich voelt Saniyya: Ik wil echt dat mensen hun kinderen meenemen naar King Richard, want het is een geweldige familiefilm. Als je tussen de 6 en 10 jaar oud bent, groei je op en zie je hoe verschillend mensen zijn en wat ze van je verwachten, vooral als je een jong zwart meisje bent. Er wordt ons zoveel verteld over wat we zouden moeten zijn in deze wereld, dus het is belangrijk om mensen om ons heen te hebben die ons opbeuren en ons helpen te worden wie we willen zijn. En voor ouders, ik hoop dat ze Richard en Oracene (Aunjanue Ellis) zien als ouders die Venus en Serena aan het voorbereiden waren om de beste te zijn die ze konden zijn en dat vervolgens thuis met hun kinderen toepassen. Zoals: "Als je dit huis verlaat, wil ik dat je doelen hebt zoals Venus en Serena dat deden." Demi: Ik zou graag willen dat mensen Richard Williams beter begrijpen. Ik heb het gevoel dat hij een onbegrepen man was, en deze film zal mensen eindelijk laten zien waarom hij de dingen deed die hij deed en hoe geweldig hij eigenlijk was. Zijn plan werkte - zijn kinderen behoren tot de grootste atleten ter wereld! - en ik denk dat deze film mensen een kans zal geven om zijn motieven te begrijpen.

Woorden van advies Saniyya: Veel plezier! Het is belangrijk dat het werk even leuk als krachtig is. Dat is ook de reden waarom het spelen van Venus en Serena zoveel vrijheid voor ons was - en waarom Richard ervoor zorgde dat ze plezier hadden met tennis voordat het ooit een baan werd. Demi: Neem ook niet alles zo serieus. Je kunt zien dat Saniyya en ik maar een stelletje idioten zijn. Wees niet zo serieus in het leven, want... nou ja, de hele tijd serieus zijn is gewoon klote, eerlijk gezegd. Veel plezier en doe wat je leuk vindt. Wat maakt het nou uit wat iemand zegt?

Saniyya: Doe jij maar. Demi: Doe jij maar, boe.

Zoals wat je ziet? Wat dacht je van wat meer R29 goedheid, hier?

Dit is waarom de biopic 'King Richard' welverdiend is

Serena Williams Talks Slow Down & King Richard

Serena Williams is de GEIT. Laten we het gewoon zeggen.

De tennisprof droeg een zilveren lurexjurk van Bach Mai en sandalen met studs naar de filmpremière van "King Richard".

Serena Williams, Alexis Ohanian en Olympia liepen over de rode loper bij de première van 'King Richard', een biopic met Will Smith als Serena's vader.

Serena Williams heeft zojuist (opnieuw) bewezen dat haar dochter, Alexis Olympia Ohanian...

Serena Williams werd op het podium gezet door haar dochter (en schattige mini-me) Olympia Ohanian bij de première van King Richard. De film concentreert zich op de opkomst van de atleet naar de top van de tenniswereld met zus Venus Williams onder leiding van hun vader, Richard Williams - maar eerlijk gezegd waren alle ogen zondagavond op Olympia gericht. […]

De première van King Richard was in meer dan één opzicht een volledig cirkelmoment voor Venus Williams. Voor de gelegenheid droeg Williams haar haar in een hoge paardenstaartvlecht met vlechten met kralen om het gezicht die een knipoog waren naar kralen die zij en Serena vaak droegen naar wedstrijden aan het begin van hun carrière. Williams voegde eraan toe: "Het is maar één nacht."

De nieuwe single uit de biopic van Serena en Venus Williams is het eerste nummer van de superster sinds 2020.

Tennisprofs Venus Williams, 41, en Serena Williams, 40, lieten allebei hun killerbenen zien op de rode loper. Beide zussen eten voornamelijk plantaardig om fit te blijven.

Tot aan een paar met juwelen getooide asymmetrische laarzen.

Oprah Winfrey is niet de enige met een lijst met 'favoriete dingen' dit jaar. twee...

De dagelijkse dosis schattigheid van vandaag wordt geserveerd door niemand minder dan Serena Williams en Olympia Ohanian. Het schattige moeder-dochterduo had alle ogen op hen gericht tijdens de première van King Richard in Los Angeles op zondag, toen ze samen met Alexis Ohanian in bijpassende outfits over de rode loper liepen. Op maat ontworpen door David Koma, hadden hun zwarte bodysuits dezelfde zilveren versieringen die langs de voorkant liepen, maar varieerden iets anders - Serena's was een eenbenige bodysuit die werd geleverd met een dijhoog stuk stof met noppen en bijpassende handschoenen, terwijl Olympia's was een gewone tweebenige bodysuit die ze heeft gestyled met een zilveren statement-ketting.

De TLC-ster gaf ook toe dat haar beslissing om Kody te verlaten 'lang op zich liet wachten' en zei dat ze 'geen idee had dat het leven eenvoudig kon zijn'.

De mesh-instappers hebben een sokachtige pasvorm en een heerlijk gedempte binnenzool die veerkracht en lift biedt.

Vijf prestatiemodi plus drie warmte-instellingen zorgen voor een zoete verlichting voor uw voeten, enkels en kuiten. Bespaar vandaag 50 procent.

Adele wordt al geprezen voor het normaliseren van de emotionele onrust die gepaard gaat met een scheiding na het uitbrengen van haar single "Easy on Me". Maar voorafgaand aan de release van haar laatste album, vertelt de zangeres over de realiteit van wat ze heeft doorgemaakt nadat ze van haar ex-man was gescheiden en het nieuws met de wereld had gedeeld.

De zangeres vertelt over het omgaan met angst na haar scheiding.

Fans zijn dol op Schumer's video waarin ze jongleert met haar slapende peuter en een stevig drankje.

Met 1500 kleurrijke stukjes zal het de kinderen in je leven verrukken en inspireren. En het is de halve prijs!

Scoor een Armor All-autoverzorgingsset van top tot band voor bijna de helft korting en een 215-delige gereedschapsset voor 98 dollar.