Shop in de stijl van Miluska van 't Lam 29 november 2021

2022-08-19 20:48:36 By : Mr. Bob Lu

Bazaar zorgt voor je dagelijkse dosis outfitinspiratie. Vandaag in de stijl van Bazaars Miluska van 't Lam.

De dagelijkse struggle van véél vrouwen: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen de Bazaar-stylisten ervoor dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Ook hoofdredacteur Miluska van 't Lam heeft de komende tijd weer veel Zoom-evenementen, en wil er dan op haar best uitzien. Ze kiest voor een chique jumpsuit waarin de populaire one shoulder-trend terugkomt, en combineert deze met beige accessoires.

Shop online door te betalen met je Mastercard. Vrijwel al je aankopen zijn dan verzekerd tegen schade, verlies, diefstal of verkeerde levering. Dat is pas veilig winkelen! Betaal niet gewoon, betaal verzekerd. Dit zijn dé haarkleuren voor de winter van 2021 >

Een power outfit doet wonderen, zeker via een beeldscherm. Met deze prachtige jumpsuit met brede broekspijpen ga je zwierend je dag door.

SHOP NU Op je wishlist: deze jumpsuit is perfect voor in de winter >

Een kantoorlook of feestlook, met deze pump kun je alle kanten op. Het gouden detail op de neus maakt het plaatje compleet.

We kiezen een matchende tas bij de slingback pump. De kleine schoudertas is ideaal voor elke dag.

SHOP NU Dit is de favoriete tas van de stijlvolle inwoners van Berlijn >

Miluska is dol op parel oorbellen, want ze fleuren elke outfit op. Deze asymmetrische oorbellen zijn absolute blikvangers.

SHOP NU Dé juwelentrend du moment: de parel-oorbellen >

Blush is helemaal terug, en met deze crème-variant behoud je ook in het najaar een zomerse glow.

Een fris en bloemig parfum, met als belangrijkste ingrediënt iris.

Deze paperback versie van Woman is een prachtige ode aan vrouwen, met gedachtes over liefde, de dood, ouder worden en de kracht van sisterhood.

SHOP NU Een interview met omdenker Lucy Woesthoff >