Shop in de stijl van Miluska van 't Lam 28 juni 2021

2022-09-30 20:44:57 By : Ms. Maggie King

Bazaar zorgt voor je dagelijkse dosis outfitinspiratie. Vandaag in de stijl van Bazaars Miluska van 't Lam.

De dagelijkse struggle van véél vrouwen: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen de Bazaar-stylisten ervoor dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Hoofdredacteur Miluska van 't Lam is niet alleen dol op mode, maar ook interieur is een grote passie van haar. Via Instagram deelt ze fraaie inspiratiebeelden van bijzondere huizen of hotels. Nu de zomer is aangebroken en we het leven weer extra vieren, horen daar ook etentjes met vrienden bij. In deze Miluska's Maandag delen we zomerse items die prachtig staan op je eettafel tijdens een feestelijk diner. Daar kan een matchende outfit niet bij ontbreken, met zachtblauwe tinten. Geen chefkok? Geen zorgen! Bij deze 10 restaurants kun je een heerlijk diner thuis laten bezorgen. Glaasje wijn, vrienden en geliefden erbij en de zomer kan dan écht beginnen.

De wikkeljurk is een van de beste items die je kan aanschaffen, want ze zitten heerlijk en door het tijdloze design ben je er jarenlang blij mee. Deze jurk met streepprint is prachtig voor een zomerse dag.

10 zwierige zomerjurken om in te dansen in 2021 >

Bij een mooie jurk horen een paar leuke sandalen, zoals deze off white exemplaren. Leuk kleurtje op je teennagels en de look is compleet.

We zien de enkele oorring steeds vaker voorbijkomen. Draag alleen deze voor maximale focus op deze fraaie hanger, of combineer 'm met je favoriete gouden oorbellen.

Oorbellen en oorringen: de 12 knapste exemplaren voor dames >

Een koraalkleurige lippenstift maakt je zomerse beautylook af. Deze lippenstift, in de kleur 309 fresh coral, is een plaatje om naar te kijken. Het mooiste hiervan? 95% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Het flesje is al een feest om naar te kijken door het stijlvolle design. Omschreven als een boeket van vuur, bloemig en vol schittering en ontworpen door Mathilde Laurent, de parfumeur van het Huis Cartier.

Ernst Haeckel was een bekende bioloog die de schoonheid zag in de meest onwaarschijnlijke schepsels. Dit boek bevat 300 prints uit zijn belangrijkste publicaties. Een prachtig koffietafelboek dat je aan je gasten kan laten zien!

Bij een etentje hoort een mooi opgedekte tafel, en deze tafelloper is een blikvanger op zichzelf. Kies voor beige of witte borden en een mooie bos bloemen op tafel, en je etentje kan beginnen.

Deze fraaie melkkan kun je gebruiken waarvoor hij bedoeld is, maar ook als bloemenvaas heb je een eye catcher te pakken. De intens blauwe kleur doet denken aan de zee en zomerse herinneringen.

Interieurlessen van Kelly Wearstler: zo breng je kleur in huis aan >