Winkelen in de stijl van Miluska van 't Lam 13 september 2021

2021-11-16 11:15:23 By : Mr. GUANGSHAN LI

Bazaar zorgt voor je dagelijkse dosis outfitinspiratie. Vandaag in de stijl van Bazaars Miluska van 't Lam.

De dagelijkse strijd van veel vrouwen: wat moet je vandaag dragen? Daarom zorgen de stylisten van Bazaar ervoor dat je er vandaag goed uitziet. Deze week geniet hoofdredacteur Miluska van 't Lam volop van een nazomervakantie op Mallorca. Mediterrane avonden om bij weg te dromen en tegelijkertijd te ontspannen. Maak je geen zorgen als je een tijdje niet op vakantie gaat, want de anticipatie van het kopen van nieuwe items voor je zomergarderobe is zo'n feest!

Online winkelen door te betalen met uw Mastercard. Vrijwel al uw aankopen zijn dan verzekerd tegen beschadiging, verlies, diefstal of verkeerde levering. Dat is veilig winkelen! Niet alleen betalen, maar verzekerd betalen.

Deze vrolijke kaftan is wat ons betreft helemaal zomer: een bloemenprint, een wijde pasvorm en ook nog eens perfect voor een stranddagje.

SHOP NU Dit zijn de 10 mooiste kaftanjurken >

Je valt op in dit rode badpak, wij zijn nu al fan! De diepe V-halslijn en een ruche detail maken dit badpak hoog op ons verlanglijstje.

Vergeet je pumps op vakantie en kies voor comfortabele platte sandalen. Ze zien er geweldig uit bij elke outfit, dus geen keuzestress als het om je schoenen gaat.

Deze comfortabele sandalen van Chanel zag je deze zomer overal >

Een stevige strandtas kopen is zeker geen slecht plan, want je hebt er jarenlang plezier van. Met deze strandtas willen we graag flaneren op een strand op Mallorca.

SHOP NU 9x zomerse strandtassen om over het strand te flaneren >

Een kralenarmband is het ultieme zomerse sieraad. Deze goudkleurige armband krijgt bonuspunten voor de prachtige zoetwaterparel.

Een vakantie is het ideale moment om wat extra tijd aan jezelf te besteden. Mocht je nog een herinnering nodig hebben: deze fan laat precies zien wie je bent!

Deze frisse eau de toilette is wat je wilt dragen op vakantie: een subtiele geur van de oceaan vermengd met een bloemenboeket.

Het moment van bezinning komt altijd tijdens de vakantie, want de gedachte aan een drukke baan kan zeker voor wat stress zorgen. Mirjam van der Vegt helpt je een handje met haar 8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven.