Shop in de stijl van Miluska van 't Lam 11 december 2021

2022-09-02 20:42:48 By : Ms. Cherry Feng

Bazaar zorgt voor je dagelijkse dosis outfitinspiratie. Vandaag in de stijl van Bazaars Miluska van 't Lam.

De dagelijkse struggle van véél vrouwen: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen de Bazaar-stylisten ervoor dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Hoofdredacteur Miluska was de afgelopen dagen in het altijd bijzondere Parijs. Bezoeken aan de mooiste musea en lange avondwandelingen mogen niet ontbreken wanneer je in deze stad bent. De truc is om de juiste schoenen te kiezen (laat je hakken maar in het hotel achter voor deze wandelingen!) en een look die zowel chic als comfortabel is, zodat je alle kanten op kan.

Stedentrip Parijs: deze plekken zijn te mooi om te missen >

De Françaises zijn dol op dit modehuis, die de look van een stijlvolle Parisienne altijd perfect visualiseert. Rood met roze: wij zijn (en blijven) fan.

Zoek in je look een contrast op: een zachte trui combineer je met een stoere leren broek.

Op deze witte sneakers loop je de hele dag op wolken, dus laat die lange wandelingen maar komen!

Zo houd je die witte sneakers wit >

Raffia staat niet alleen mooi in de zomer, ook in de winter spot je de Parisiennes met hun raffiatassen. Gelukkig is er deze betaalbare variant die je draagt als schoudertas.

De finishing touch van deze look? Deze fijne oorknopjes. Breng het roze van de trui terug in je sieraden en make-up om het plaatje compleet te maken.

11 bijzondere gouden sieraden voor de feestdagen >

Deze matte ultragepigmenteerde lippenstift is de perfecte basis voor je lippen. Bovendien heet deze kleur Forever Paris; kan niet missen dus voor deze city trip.

Wil je een unieke kleur dragen, combineer dan verschillende lippenstiften met elkaar. De textuur is op waterbasis, en is makkelijk in intensiviteit aan te passen.

Eén van onze favoriete Françaises is toch wel Jeanne Damas, die weer een prachtig boek heeft uitgebracht. In het boek zie je inspiratie en haar typerende stijl voor haar merk Rouje.

De 10 belangrijkste stijllessen van de Françaises >