Scoor unieke items bij deze 5 topmerken (nu nog niet iedereen ze kent) - LINDA.nl

2022-10-07 21:36:11 By : Ms. Lucky Chen

Het blijft een zoektocht: leuke items scoren die niet iedereen al heeft of kent. Het is altijd fijn om een beetje uniek te zijn. Om een helpende hand te bieden – en ter gelegenheid van LINDA.koopzondag – zet LINDA.nl vijf topmerken op een rij, die je niet aan jouw neus voorbij mag laten gaan.

Parels van merken die het grote publiek nog niet bereikten, daar wil je shoppen.

Zondag 30 oktober is het zo ver: de eerste LINDA.koopzondag. Op deze dag maak je gebruik van krankzinnige kortingen op jouw favoriete merken. Van pan tot pump en lamp tot lipstick, voor ieder zit er wat tussen. Geniet de hele dag van minimaal 20% korting bij merken als Zalando, WE Fashion, Studio Noos, Paula’s Choice, Zinzi en Casa.

Een uniek item in je (badkamer)kast is geen overbodige luxe, of het nu gaat om een tas, sjaal, blazer of huidverzorging. Daarom zetten we vijf merken op een rij die stuk voor stuk een uniek verhaal én een mooie boodschap hebben. Nu zijn we de beroerdste niet en delen deze ontdekkingen graag met onze LINDA.-lezers.

Het afwijken van de grote massa is overigens niet alleen fijn voor jezelf. Shoppen bij kleinere topmerken is ook super om ondernemers te steunen.

Geen massa, maar aandacht voor het individu. Rosanne en Valerie reizen de wereld rond en struinen de mooiste winkelstraten van New York, Parijs en Londen af voor de leukste items. Dit vergt wat speurwerk, maar dan hoef jij dat niet meer te doen. Hou je van trendy items, maar heb je simpelweg geen tijd om jouw hele zaterdag te winkelhoppen? Dan is een bezoek aan OU. Boutique Stories of een van de winkels het meer dan waard.

Sieraden hebben altijd een verhaal. Zo ook de bedels, kettingen en armbanden van MAMALOVES. Oprichter Katrien maakt inmiddels vijf jaar met de hand sieraden vanuit haar atelier in Haarlem. Het topmerk maakt gegraveerde sieraden, dat elk item uniek maakt. Het ideale cadeau voor dochter, vriend, bonusmoeder en andere dierbaren. Met de sieraden van MAMALOVES zit er sowieso een persoonlijke touch aan jouw cadeau.

Biologische skincare, dat klinkt natuurlijk ideaal. Sommigen krijgen al kriebels bij de gedachte aan grassprieten en vlierbloesemextract, maar feit blijft dat een natuurlijk verzorgingsproduct veel complexer is dan dat. A/N/G Skincare combineert luxe met vernieuwde ecologische skincare. Oprichter Anouk noemt het niet voor niets een eco-luxe productlijn. Van de Organic Nourishing Cleanser tot Lifting Eye Treatment, het topmerk maakt alle producten met aandacht voor de planeet. Helemaal au naturel voor de luxepoezen onder ons dus.

Een verfijnd merk dat zich focust op minimalisme en comfort in alledaagse kleding. Resort Finest maakt relaxen in luxe mogelijk door hun unieke collectie. Dit doet het topmerk door tijdloze items te ontwerpen, die simpel en van hoge kwaliteit zijn. Hiermee speelt Resort Finest niet in op trends en gaat het fast fashion tegen. Door ook binnen Europa te produceren, verlaagt het de ecologische voetafdruk. Deze gouden combinatie maakt dat je in no-time fan bent van dit mooie merk.

De zussen Liesbeth en Violet maken sinds 2011 kleding waar het genot van kleur en het benadrukken van vrouwelijkheid centraal staat. De zelfontworpen prints en items zijn een grote kleurenbombarie en daarom een ideale aanvulling voor jouw kast. Met de kleding van POM Amsterdam is die in ieder geval nooit saai.

Op 30 oktober 2022 bemachtig je items van deze en andere merken met exclusieve korting tijdens LINDA.koopzondag. Kijk hier voor meer informatie.