Petra onzeker door Lorenzo's moeder Thea in Matched by Mom: 'Niet haar eerste keuze' | RTL Boulevard

2022-10-07 21:23:37 By : Mr. Andy Yang

In 'Matched by Mom' gaan vier vrijgezelle jongens op zoek naar de liefde. Met de hulp van hun moeder zoeken ze uit zestien vrouwen de geschikte match. Maar of moeders en zonen op één lijn zitten, valt nog te bezien.

Dit programma bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van Matched by Mom.

Lorenzo kiest Petra als zijn favoriet uit de zestien meiden. Maar zijn moeder Thea vindt haar nogal tam. "Je kwam een beetje gedempt over", zegt Thea tegen Petra nadat ze het kettinkje van Lorenzo in ontvangst neemt. 

De moeders moeten de eerste vier meiden naar huis sturen. Tot grote verbazing van Petra en Lorenzo staat Petra bij de laatste vijf. "Ik moet mijn zoon behoeden voor de verkeerde keuze." Toch wordt ze door Thea meegenomen naar de volgende ronde. "Ik vind je een leuke meid, maar ik moest je wel eerst even spreken", zegt ze tegen de favoriet van haar zoon.

Petra voelt zich een dag later erg onzeker over de situatie met Thea. "Ze gaf duidelijk aan dat er een gesprek nodig was waardoor ze die ketting toch wel aan mij wilde geven. Maar hoe ze erin staat... ik zou het echt niet weten", bespreekt ze met de andere meiden.

Op de vraag of ze er een goed gevoel bij heeft, vertelt Petra: "Ik neig op dit moment naar niet goed. Ik moet haar beter leren kennen. Ik heb wel mijn vragen: 'Je had het niet verwacht, waarom niet?' Gewoon open het gesprek aangaan."

Later vertelt Petra: "Ik heb geen idee wat de moeder van Lorenzo van mij vindt. Het enige wat ik weet is dat ik niet haar eerste keuze was."

Gelukkig heeft ze later die dag een gesprek met Lorenzo over het voorval. "Ze had de indruk dat je niet blij was, maar na het gesprek gisteren is ze daar een beetje op teruggekomen." Voor Petra is de hele situatie erg mal. "Moet je nagaan dat ik mijn 'schoonmoeder', voordat ik jou überhaupt ken, beter moet leren kennen. Ik vind dat wel spannend, hoor."

Gelukkig kiest Thea Petra wel als date voor haar zoon Lorenzo. En ze mag zelfs door naar de volgende ronde. Matched by Mom zie je elke dinsdag bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!