Minimalistische sieraden: 12x oorbellen en kettingen voor dames

2021-11-22 01:37:50 By : Mr. JACK XU

Subtiel, tijdloos en functioneel: het minimalistische sieraad is here to stay.

In de geschiedenis van mode en sieraden hebben slechts een handvol modeartikelen en accessoires de tand des tijds doorstaan. Een van die hier om te blijven: minimalistische sieraden. Subtiel, tijdloos, functioneel en te combineren met elke outfit. Minimalisme is geen trend die zo nu en dan opduikt en weer overwaait. Minimalisme is een gemoedstoestand. Dit zijn de mooiste minimalistische oorbellen en colliers voor dames: van zilver tot goud en voor elk budget.

Altijd goed: gouden oorbellen om je collectie minimalistische sieraden uit te breiden. Een leuke bijkomstigheid: deze minimalistische oorbellen zijn ook nog eens heel betaalbaar!

SHOP HIER De 10 meest stijlvolle (rosé) gouden armbanden voor dames. >

Deze minimalistische ketting is al jaren een echte trend. Een must om toe te voegen aan je sieradencollectie.

Dit verfijnde collier is zonder twijfel een van de minimalistische juwelen; weinig poespas, maar veel stijl.

Deze parels zijn een welkome aanvulling op de subtiele minimalistische oorbellen.

Zet je schrap: als je op zoek bent naar een paar stoere minimalistische oorbellen, dan ben je bij Buddha to Buddha aan het juiste adres. Bang dat je sieraden verkleuren? Met deze 10 onderhoudstips blijven je sieraden het langst mooi.

Een tijdloze en stevige ketting. Dit zilveren sieraad van Elina Rosina heeft een fijne cobra print. Mooi boven een klassieke jurk, of te combineren met andere minimalistische sieraden.

Een minimalistische ketting met een kristallen hanger. Deze gouden ketting kun je direct toevoegen aan ons winkelmandje.

De 10 meest stijlvolle zilveren armbanden voor dames>

Siebel Juweliers bewijst dat grafische elementen zoals zeshoeken goed werken in sieraden. Hetzelfde geldt voor deze minimalistische ketting, waarvoor je niet diep in je broekzak hoeft te graven. Een mooie aanvulling op je collectie minimalistische sieraden.

Veel subtieler dan deze oorbellen krijg je de minimalistische sieraden niet; een musthave, en natuurlijk altijd te combineren met een paar mooie statement sieraden à la Máxima.

Het Missoma label staat voor zelfverzekerde creativiteit. Een mooi doel, en daar past een goed paar oorbellen bij.

Bottega Veneta weet dat minimalistische oorbellen geen saaie vorm hoeven te hebben. Met deze variant geef je een welkome afwisseling aan de minimalistische sieraden die je al in huis hebt.

Van het bekende Gucci-logo zijn minimalistische sieraden gemaakt en deze variant staat zonder twijfel op menig verlanglijstje.