Mark Cuban, Luka Doncic was erg boos over de succesvolle uitdaging van de Warriors voor de poster Dunk

2022-10-14 22:17:30 By : Ms. Tracy Yao

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Andrew Wiggins van de Golden State Warriors dunkt de bal tegen Luka Doncic van de Dallas Mavericks tijdens het vierde kwartaal in Game Three van de 2022 NBA Western Conference Finals op 22 mei 2022.

De ingebeelde duik van Andrew Wiggins over Luka Doncic was het hoogtepunt Golden State Warriors‘109-100 overwinning op de Dallas Mavericks in Game Three van de Western Conference Finals. Wat het stuk echter nog beter maakte, was de reactie van de Mavericks-ster, samen met eigenaar Mark Cuban, na het bekijken van het stuk.

Aanvankelijk beschreven officials het vierde kwart als een aanvallende fout, vermoedelijk toen hij zijn arm uitstak en Doncic in het gezicht sloeg. In ongeloof riep Warriors-coach Steve Kerr vrijwel onmiddellijk op tot de uitdaging.

Andrew Wiggins explodeert naar de rand op TNT pic.twitter.com/p18kLhcf1p

Na de beoordeling werd de beledigende valse oproep teruggedraaid en vierde het team hun beste dunk in de Golden State-campagne na het seizoen. Niet iedereen vierde echter feest in Dallas, met beelden van Kobe en Doncic die laten zien dat ze geschokt waren door het resultaat.

De Cubaan, die de aankondiging aan de andere kant van de PA op het plein had gehoord, legde zijn handen op zijn hoofd en hield ze vervolgens voor een langere tijd samen in een gebedshouding. Toen deed hij een herzieningsvoorstel, alsof hij Dallas vroeg de uitdaging aan te gaan.

Dit is de reactie van Mark Cuban op officials die de aanvallende fout op de poster van Andrew Wiggins Dunk van Luka Doncic terugdraaiden. pic.twitter.com/50Sl9bh9Mw

Doncic was even sceptisch. Hij hief zijn handen op en legde ze op zijn gezicht, lachend van ongeloof, en legde ze vervolgens op zijn hoofd voordat hij met een ambtenaar sprak.

En hier is de reactie van Luca pic.twitter.com/S33qgomhOm

Wiggins dunk Vergelijkingen trekken Op de poster van Baron Davis over Andrei Kirilenko tijdens de play-offs van 2007, bekend als de We Believe Era. Davis zei dat hij de poster van Wiggins leuk vindt:

Hang deze poster aan de muur # stroop Zeg een gebed tot het slachtoffer # lichaam

Gabe Fernandez is een sportverslaggever voor SFGATE. U kunt hem bereiken via [email protected]

“Levenslange liefhebber van sociale media. Professionele internetfanaat. Introvert. Communicator. Trotse popcultuurfanaat.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.