Liz is personal stylist bij Shoeby Harderwijk: 'Mensen delen hun verhaal met mij' - indebuurt Randmeren

2021-12-27 02:23:17 By : Mr. Yifa Rong

Ben jij een trendsetter of speel je liever op safe? Wat je stijl ook is, bij Shoeby vind je altijd wel een outfit. ”We volgen de trends, maar we zijn geen meelopers”, vertelt Liz van Shoeby Harderwijk.

Nu veel mensen vaker online shoppen, merkt Liz dat klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies. ”Mode is een manier om jezelf te uitten. Het gaat uiteindelijk niet om wat de laatste trends voorschrijven, maar om wat écht bij jou past. Samen zoeken we naar outfits die versterken wie jij bent”, aldus de personal stylist en shopmanager.

Bij Shoeby slaagt het hele gezin. De winkels in Putten, Harderwijk en Ermelo verkopen dames,- heren,- en kinderkleding. ”Onze oprechte aanpak is onze kracht”, stelt Liz, die het filiaal in Harderwijk runt met Wendy. ”We zijn meer bezig met verbinden dan verkopen. Niet gelijk op mensen afspringen, maar er vooral voor zorgen dat ze een leuke tijd hebben”, legt Wendy uit.

We willen dat shoppen bij Shoeby een beleving is”, vervolgt Liz. ”Daarom organiseren we onder andere VIP-avonden voor onze klanten en zelfs kinderfeestjes. Ook zijn er regelmatig fotoshoots waar kinderen zich voor kunnen inschrijven.”

Volgens Liz komen mensen vooral terug voor de gezellige sfeer bij Shoeby. ”Gewoon lekker even rondneuzen en een praatje maken onder het genot van een kopje koffie: er zijn zoveel verschillende redenen om te winkelen. We hebben veel vaste klanten. Dat vind ik zo leuk aan mijn werk. Mensen delen hun verhaal met mij. Je leert ze echt kennen!”

Als je Shoeby Harderwijk binnenstapt, valt het je misschien wel op: statement pieces en basics hangen hier naast elkaar. ”Onze collectie is uitgesproken én toegankelijk”, zegt Wendy. ”Een baggy broek of juist een flared jeans, een kol of een gillet: we hebben voor iedere stijl wel wat. Zo hebben we elke maand een nieuw kleurenthema. Binnen dat thema hangen verschillende stijlen, die je weer heel gaaf met elkaar kunt combineren. Zo wordt het echt jouw ding.”

Liever niet naar tien verschillende winkels? Bij Shoeby shop je een complete outfit. ”We verkopen naast broeken, jurken, rokken en jassen ook accessoires: scrunchies, oorbellen, riemen, petten en mondkapjes”, geeft Liz aan. ”Voor dames en meisjes hebben we bijpassende schoenen. Binnenkort komt de kerstcollectie binnen en verkopen we ook hilarische kerstballen van Fred van Leer. Shoeby maakt namelijk regelmatig kleine exclusieve collecties met BN’ers zoals Fred van Leer en Nicolette van Dam. Hoe leuk!”

De shopmanagers van Shoeby Harderwijk werken nauw samen met filiaal Shoeby Putten en Shoeby Ermelo. Hangt die leuke blouse dus niet in jouw maat in Harderwijk, dan misschien wel in één van de andere winkels in de Randmeren. ”We halen de kleding soms ook voor de klant op in een ander filiaal en bezorgen het thuis. Zo hoef je er niet perse zelf voor om te rijden. Het zijn de kleine dingen, waar we ons mee onderscheiden”, aldus Liz en Wendy.

Volg Shoeby Harderwijk, Putten of Ermelo op Instagram voor nieuwe items en toffe events, of loop binnen bij één van de Shoebywinkels in Randmeren. Alle winkels zijn vlakbij het winkelhart van de stad en hebben een parkeerplaats op loopafstand.

Aangeboden door Badkamerwarenhuis, Cre8kitchen en Vloerenwarenhuis

Fitter worden hoeft geen moeite te kosten: ‘Bewegen is de ultieme tip tegen een winterdip’

Aangeboden door Campagne ‘Fit op jouw manier’

Aangeboden door Stutvoet Optiek en Audiciens Harderwijk

Kerst 2021: dit zijn de openingstijden van de supermarkten in Harderwijk, Ermelo en Putten

Aangeboden door Campagne ‘Fit op jouw manier’

Aangeboden door Campagne ‘Fit op jouw manier’

Blijf op de hoogte van alles uit Randmeren

© 2021 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden