Kristen Stewart's beste looks ooit

2021-11-16 10:56:30 By : Ms. Liz Yu

De actrice is geen onbekende in een gedurfde look.

Als je Kristen Stewart zegt, zeg je vooral Twilight (al was het maar omdat de film het hart van menig tienermeisje heeft veroverd). Sinds haar grote filmdoorbraak zijn onze ogen gericht op Stewarts garderobe, die ook naam maakte als stijlicoon. Onlangs verscheen ze in een prachtige Chanel-look tijdens de première van Spencer, een film over wijlen prinses Diana. De actrice maakt zich gemakkelijk een wijde rok en crop top eigen, mede door haar gebleekte haar, zilveren ketting en karakteristieke smokey eyes. En ze slaagt erin het poppenschoenimago van de Mary Jane-schoen te doorbreken door deze week naar buiten te treden met het schoeisel in de mix met een wijde lage spijkerbroek en een kort vest.

Stewart blijft altijd trouw aan haar tomboy-achtige stijl, of je haar nu buiten dienst of op de rode loper ziet. De Chanel-ambassadeur weet maar al te goed hoe hij in stijl in de schijnwerpers moet staan. Bewijs nodig? Kijk dan eens naar dit stijldossier, die volstaan ​​met haar meest iconische looks. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren.

Als iemand een Mary-Jane-schoen cool kan maken, is het Kristen Stewart wel. Kirsten stylet de schoen met haar lage baggy jeans en cropped vest en laat zien hoe ze zelfs met witte sokken ver van het poppenschoenbeeld afblijft. Behalve aan Stewarts voeten zal de schoen volgend jaar ook meerdere keren op de catwalk te zien zijn, aldus modejournalist Marjolein Stormzand.

De actrice droeg een bralette en een tule rok uit Chanel's AW21 Couture-collectie voor de première in Los Angeles van de film Spencer.

Voor de Britse première van Spencer droeg Kristen Stewart een blauwgrijze Chanel-jurk. Ze combineerde het met zilveren hakken, een smokey eye en een aardbeiblond kapsel.

Kristen woonde Chanel's SS22-show bij in een zwart korset met een roze tweedjasje en bijpassende rok. Ze maakte de look af met een paar witte sokken, zwarte loafers en een zilveren ketting.

Een bericht gedeeld door Tara Swennen (@taraswennen)

De actrice werd gespot in een rood wollen Zeynep Arçay-pak dat bestond uit een blazer, een sigarettenbroek en een bijpassende bralette. Haar stylist Tara Swennen combineerde de look met een paar sprankelende Jimmy Choo-hoge hakken voor een chique look.

Stewart zag er prachtig uit in een roze Chanel bloemenshirt en witte broek voor het Met Gala 2021.

Gespot op het Internationale Filmfestival van Venetië in een ultrakorte Chanel-jumpsuit, zag de ster er prachtig uit.

Kristen Stewart bezocht de set van Good Morning America in New York en droeg een bijpassende blauwe set. Een schot in de roos, weet je.

De actrice zag er waanzinnig uit in deze korte blazer met broek.

De ster droeg een glinsterende mini-jurk in regenboogkleuren naar de première van Charlie's Angels in LA in november 2019.

Naar de première van Knives Out op het Toronto International Film Festival droeg de actrice een prachtige tweedelig tweed set van Chanel.

Stewart verbaasde het publiek in roze bij de Seberg-vertoning op het 76e Filmfestival van Venetië.

Stewart droeg in mei een Bowie-achtige look tijdens het Met Gala van 2019.

Kristen speelde op de eerste rij in een jumpsuit van het merk Chanel tijdens de AW19-show van het merk.

De actrice zag er prachtig uit in een roze vest en minirok tijdens het 11e jaarlijkse Pre-Oscar Awards-diner van Charles Finch en Chanel.

Stewart combineerde een metalen broek met een tweedjack en zwarte brogues tijdens de Chanel Haute Couture-show in januari 2019.

De actrice zag er prachtig uit op de rode loper van het Toronto International Film Festival in deze crème set.

Kristen droeg een prachtig blauw Chanel-tweedpak op het 71e jaarlijkse filmfestival van Cannes in mei 2018.

De actrice zag er prachtig uit in deze prachtige jurk op de rode loper tijdens het amfAR Cannes Gala in 2018.