Ketting aan politiebureau in Lemmer: inbrekers wilden voorkomen dat dienstauto's naar inbraak juwelier konden - Leeuwarder Courant

2022-08-26 20:44:59 By : Ms. Kaibo Kaibo

Tijdens de inbraak bij een juwelier in Lemmer is een ketting gespannen aan het politiebureau in het dorp. Dat bevestigt de politie naar aanleiding van een bericht op Lemsternijs.

Agenten konden er nog wel uit, politieauto's niet. FOTO VENEMA MEDIA

Afgelopen dinsdagochtend werd juwelier De Balans overvallen. Volgens de eigenaar ging het om een ,,snelkraak’’, waarbij de deur eruit werd geslagen. De etalages en vitrines zouden zijn leeggehaald. Volgens de politie waren er drie personen bij betrokken, die allemaal ‘volledig in het zwart waren gekleed’. Ze zouden er vandoor zijn gegaan in een witte Audi A5.

Het nieuws van dichtbij vind je bij Leeuwarder Courant. Dagelijks zijn wij op pad om verhalen te maken. Over gebeurtenissen in de buurt, plannen van de gemeente, evenementen, sport en meer.

Leest u al de (digitale) krant? Dan heeft u waarschijnlijk recht op het lezen van PREMIUM. Registreer u dan eenmalig en log in om toegang te krijgen.

Heeft u al een account? Dan kunt u hieronder eenvoudig inloggen om dit PREMIUM-artikel te lezen.

Bent u ingelogd maar kunt u dit artikel nog steeds niet lezen? Koppel dan hier eenmalig uw account aan uw abonnementsgegevens.

Release: fdddd765fa3c3da7c2af7c1ef9694ca37c92d7d4