Kate Middleton straalt op bezoek aan de Caraïben in zomerse outfit en zeer betaalbare oorbellen | Het Nieuwsblad

2022-08-19 20:43:58 By : Ms. Rita Lee

De hertogin van Cambridge straalde zondag in een zomerse look, toen ze samen met prins William de eerste volle dag van hun Caribische bezoek aftrapten. De oorbellen die ze daarbij droeg zijn bovendien heel betaalbaar.

Kate droeg een blauwe gebloemde Tory Burch midi-jurk met gesmokte bloemen, die ze combineerde met Stuart Weitzman Minx sleehakken en een rieten clutch van Anya Hindmarch. Om de look af te maken, droeg ze blauwe oorbellen van het Franse merk Sézane, die online te koop zijn voor 50 euro.

Kate en William vertegenwoordigen koningin Elizabeth op hun tournee door het Caraïbisch gebied, die zaterdag in Belize is begonnen, waarmee haar 70-jarig jubileum op de troon wordt gevierd.

Afgelopen vrijdag stuitte het koninklijk paar in Belize op protest van de lokale bevolking. De inwoners van het plaatsje Boden Creek zouden geen zeggenschap hebben gehad over het feit dat de royals met een helikopter zouden landen op het plaatselijke voetbalveld. Ook zien de inwoners het bezoek als een vorm van kolonialisme. Tijdens de protesten hielden de betogers borden omhoog waarop stond te lezen: “Prins William verlaat ons land.” Het bezoek werd dan ook geschrapt van het programma.

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.