Kate Middleton eert Queen Elizabeth & prinses Diana met haar look

2022-09-16 20:46:13 By : Mr. Jack Zhang

Ze droeg twee prachtige juwelen die van de overleden leden van het koninklijk huis waren.

Kate Middleton bracht een eerbetoon aan de overleden koningin Elizabeth II terwijl haar kist in Westminster Hall werd verwelkomd en deed dat met haar look. Zoals we dat van de Britse royals gewend zijn, droeg ze een aantal juwelen van het koningshuis.

Kate Middleton en prins William voegden zich bij de andere leden van de koninklijke familie in de processie van de kist van de koningin, die van Buckingham Palace naar Westminster Hall in Londen werd verhuisd. Daar zal de kist voor vier dagen liggen waar het rouwende publiek haar kan bezoeken om hun respect te betuigen. Nadat de kist was verhuisd hielden de leden van het koninklijk huis een plechtige receptie voor de koningin in het paleis van Westminster.

Bij de dienst zag de prinses van Wales er elegant uit in een volledig zwarte outfit: een zwarte blazerjurk met een matchende hoed met een sluier, pumps met een puntige neus en een clutch. Kate droeg een tweetal sieraden die van haar wijlen schoonmoeder en schoon-grootmoeder waren: diamant-en-parel oorbellen die ooit van prinses Diana waren, en een prachtige diamant-en-parel broche in de vorm van drie bladeren die koningin Elizabeth ooit droeg.

Kate heeft de broche maar één keer eerder gedragen, tijdens een bezoek aan België in 2017. Voordat de koningin de broche aan haar gaf, droeg koningin Elizabeth het op haar 73e verjaardag in 1999 tijdens een bezoek aan Seoul, Zuid-Korea. De monarch droeg de broche toen op een gele jurk met witte stippen. Andere accessoires waren haar witte handschoenen en gelaagde parelketting.

De oorbellen van Diana — welke de overleden royal meerdere keren in het openbaar heeft gedragen, bijvoorbeeld tijdens een officieel bezoek aan Canada in 1983 — droeg Kate deze keer niet voor het eerst. Afgelopen juni droeg ze de saffier-en-diamanten oorbellen van de overleden prinses tijdens de Trooping the Colour-parade ter ere van het platina jubileum van koningin Elizabeths monarchie.