Kate Middleton draagt ​​deze jas weer op Dodenherdenking

2021-11-16 11:05:50 By : Mr. Michaeol Song

Herinner je je deze klassieke outfit nog?

Kate Middleton en prins William woonden dit jaar de Remembrance Day Service bij in Londen. Net als voorgaande jaren zal de koninklijke familie aanwezig zijn bij deze bijzondere herdenking. Hiervoor worden de meest klassieke, alle zwarte outfits uit de kast gehaald. Ook Kate weet dit jaar een elegante verschijning te presenteren in een eerder getoonde look.

Kate Middleton breekt een lans voor deze vrolijke modekleur

De laatste tijd zien we steeds vaker dat een lid van de koninklijke familie ervoor kiest om een ​​item weer te dragen. Net zoals Máxima vorige week een aantal keer deed in Noorwegen, verschijnt Kate nu ook in een kledingstuk dat we eerder zagen. Namelijk haar jas van Alexander McQueen, die ze in 2018 ook droeg. Het is een prachtig militair jasje met een witte kraag en rode schouders. De zilveren knoopjes bij haar hals en taille zorgen voor de juiste accenten en een leuk detail. Haar look wordt gecompleteerd met een zwarte hoed en kenmerkende pareloorbellen die oorspronkelijk toebehoorden aan prinses Diana. Ter ere van de traditie draagt ​​de hertogin een kristallen bloemenspeld omringd door drie rode klaprozen.

Lees meer onder de foto.

Het koninklijk paar woonde ook het Festival of Remembrance bij, een jaarlijkse musical ter ere van de overleden soldaten van het Britse leger. Om binnen het thema te blijven, droegen beiden zwarte outfits. William droeg een net pak met de bekende poppy pin en Kate droeg een tweed jasje met een lichte print en een bijpassende lange rok. Zwarte hakken en een handtas maakten de look af, samen met Diana's oorbellen.

Lees hieronder welk koninklijke familielid er helaas niet bij kon zijn.

Helaas gaat het nog steeds niet goed met de gezondheid van koningin Elizabeth en kreeg ze het advies om niet naar het monument te gaan. De koninklijke familie zei dat de koningin in Windsor Castle zal blijven om te herstellen en hopelijk de komende kleine evenementen bij te wonen.

De hertog en hertogin woonden vanmorgen de Nationale Herdenkingsdienst bij met leden van de koninklijke familie bij de Cenotaaf om hun respect te betuigen voor degenen die onze natie hebben gediend en nog steeds dienen. #WeRememberThem #LestWeForget pic.twitter.com/oVx7cMm1K7