Kaia Gerber en Austin Butler zoenen tijdens een lunchdate

2022-08-19 20:44:22 By : Ms. Emma Lee

De love birds zagen er extreem cool uit in off-duty looks.

Kaia Gerber en Austin Butler lijken verliefder dan ooit tijdens hun laatste date. Het stel werd gespot tijdens een lunch bij The Oaks Gourmet Market & Cafe in Los Angeles, waar ze in een buitenbar zaten. Op foto's is te zien hoe Kaia en Austin met elkaar kletsen én hun liefde tonen door middel van een kus.

10x dingen die ik dacht tijdens het kijken naar 'Elvis' >

Austin Butler is sinds de film Elvis zo ongeveer de heetste persoon op aarde. Hij is samen met supermodel en dochter van Cindy Crawford, Kaia Gerber. Tijdens hun lunchdate droegen ze allebei off-duty looks, Kaia in een open kobaltblauwe button-up over een cropped tanktop in dezelfde kleur, een relaxte zwarte broek en de zwarte Adidas-sneakers die elke beroemdheid draagt. Haar tijdloze accessoires omvatten een felgroene handtas, een kleine zwarte ovale zonnebril en diamanten oorknopjes.

De Elvis-ster draagt een old-school outfit bestaande uit een kort lichtbruin t-shirt over een witte tank, jeans met rechte pijpen in een vintage wassing, dikke zwarte schoenen en een zwarte pet van King Robes. Nadat ze klaar waren met eten, liepen de twee naar hun auto en sloeg Gerber haar armen om Butlers nek om hem een ​​kus te geven. De foto's van het verliefde stel bekijk je hier.