Juwelenhuis Chopard brengt collectie uit met Mariah Carey

2022-09-16 20:42:41 By : Mr. Harry Davies

All I want for Christmas is... een item uit de nieuwe collectie van Chopard. Je kunt er tenslotte niet vroeg genoeg bij zijn.

Het is inmiddels bijna 28 jaar geleden dat de ongekroonde koningin van kerst – Mariah Carey – haar legendarische hit 'All I want for Christmas is you' uitbracht. Nog steeds krijgen we bij het horen van de eerste deuntjes spontaan zin in eindeloze kerstdiners, bomen bezaaid met ballen en sneeuwbalgevechten. Een nummer dat na zoveel jaar nog steeds zo'n impact weet te maken verdient een lintje. Of een sieradencollectie. We snappen daarom maar al te goed dat Chopard gretig inging op het voorstel van Mariah om samen een collectie uit te brengen om haar hitsingle te eren. Vandaag is het moment daar: de Happy Butterfly x Mariah Carey collectie ligt in de winkels en hopelijk over een paar maanden bij iedereen onder de boom.

Lees ook: Deze 7 gouden sieraden tillen elke outfit naar een hoger niveau

De collectie is gevormd rondom het symbool van een vlinder, gemaakt van ethisch verantwoord rosé- of witgoud, bezaait met diamanten of carneool, en siert een hanger, armband, ring en oorbellen. Het is niet voor niets dat de vlinder een hoofdrol speelt in deze collectie. Butterfly was de titel van het album dat een echt keerpunt bleek te zijn in de carrière en het leven van Mariah Carey. Het album uit 1997 zat vol nieuwe muzikale inspiraties en hielp haar evolueren richting R&B en hip-hop. Het was ook het album dat haar hervonden vrijheid en wedergeboorte symboliseerde. De vlinder, als het ultieme symbool van lichtheid en transformatie, heeft daarom altijd een belangrijke rol gespeeld in Mariah's leven. Wat denk jij, wordt deze collectie net zo'n hit als die ene kerstsingle?