Jong Arnhems talent op de planken tijdens Rozessie Arnhemse Koerier

2021-11-03 06:04:08 By : Mr. Mark Liu

ARNHEM - Donderdag 4 november vindt de derde editie plaats van het Arnhemse talentenplatform Rozessie. De 5e verdieping van Rozet Arnhem veranderde deze avond in een grote huiskamer, met een podium. Hier jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Van rauwe hiphop beats en spoken word tot cabaret en singer-songwriter, bij Rozessie mag en kan het allemaal! 

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draait DJ Rain lekkere plaatjes. De presentatie wordt tijdens deze editie verzorgd door Tim Lenders. Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een hapje en een gelegde te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto's gemaakt van de optredens, gevormde vormen er ook nog eens een registratie van hun optreden aan overhouden.

Tijdens de derde editie van Rozessie staan ​​de volgende acts op de planken: 

Bram Wientjes (poëzie) Bram Wientjes (2000) heeft literatuur in zijn nieren en theater in zijn hart. Door middel van van vergroting of ver nutteloze details echt de aanschouwer mee te trekken in zijn werk en er maken een verbinding mee te vreemdende. Geïnspireerd door de meest echte dingen Het enige wat standaard zal zijn optredens is de kleding die hij draagt ​​en de bio die hij van tevoren aanlevert! 

Nine (dromerige-fi rock) Nine is gegroeid in een muzikaal huishouden en vormen op 9-leeftijd de gitaar al op. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als een eigenzinnige mengelmoes waarbij jazz, rock en hedendaagse popmuziek worden overgoten met een lo-fi sausje. 

Prijs (rapper/songwriter) Rapper en songwriter Prijs maakt een flamboyante mix van trap, punk en hyperpop en voorzien van ook graag kleding, sieraden en video's. Al deze uitingen laat hij het liefste samenkomen in de vorm van videoclips. Prijs is ook lid van het Arnhemse muziekcollectief Klokpack6ix, een groep prettig gestoorde rappers, producers en kunstenaars. Op 10 december organiseert dit collectief ook een eigen feest in Willemeen. Op 4 november bij Rozessie dus alvast een klein voorproefje! 

Wat: Derde editie van Rozessie Waar: Op de 5e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem Wanneer: Donderdag 4 november van 17:30 tot ongeveer 20:30 uur Entree: Gratis, QR-code niet nodig voor toegang, inschrijven niet nodig.