Jennifer Lopez showt armband die Ben haar 19 jaar geleden gaf

2021-11-03 06:12:03 By : Ms. Bibo xiong

Wie zegt dat liefde door de maag gaat, heeft Bennifer nog niet ontmoet. Voor hen gaat het door de sieradenwinkel.

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn het levende bewijs dat oude liefde niet roest. Weet je wat ook geen oranje-bruin laagje ontwikkeld? Sieraden van Harry Winston. Want als we J.Lo's nieuwe foto mogen geloven, schittert het nog net zo mooi als toen Ben Affleck het haar 19 (!) jaar geleden cadeau gaf. Wij vertellen je er meer over.

Geloof je dat het pas één week geleden is dat Jennifer Lopez en Ben Affleck hun liefde Insta-officieel compleet? Hoewel de geruchten al langer de ronde deden, werden we allemaal teruggetransporteerd naar een kleine twintig jaar geleden toen ze ook een setje waren.

Hoewel het zich momenteel vooral richt op de herontdekte, regelmatig terug naar hun romantische verleden liefde. De twee complete de beruchte bikinifoto uit 2002 na. Je weet wel, die ene uit haar videoclip 'Jenny From the Block'. Nu de twee weer op samen op een jacht ronddobberen (met J.Lo's ex op de loer) showt ze niet alleen haar afgetrainde lijf op Instagram, maar haar romantische kant.

Want de zangeres poseert voor een foto in een piepkleine, gele bikini, schittert haar diamanten armband in het zonlicht op de Europese zeeën. Oplettende fans herkennen het decadente sieraad direct. Volgens hen betreft het een Harry Winston-armband die Ben zijn geliefde negentien jaar geleden cadeau gaf. Onderaan dit artikel kan je zelf zien waar we het over hebben.

Het stel laat hun liefde ook door middel van sieraden. Ben al eerder gespot met een zilveren horloge dat J.Lo hem jaren geleden gaf tijdens een clipshoot. Maar daar blijft het niet bij. Onlangs werd de zangeres in Italië gefotografeerd met een naamketting. Aan het dunne gouden koordje bungelden de letters B, E, N.

Erg benieuwd welke sieraad hierna aan de beurt is.

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)