Harry Styles en zijn nieuwe liefde voor grove kralenkettingen

2022-05-27 19:01:48 By : Ms. Clouby Zheng

De tijd van kleine pareltjes is voorbij.

Move over parelketting, Harry Styles heeft een nieuw favoriete accessoire. En als de mode-invloed van de zanger nog net zo sterk is als hiervoor, dan lopen we straks allemaal in grote, gekleurde kralenkettingen.

Harry Styles begon met het dragen van parelkettingen en niet veel later werd het accessoire massaal omarmd door jongens en mannen. En niet alleen de heren die wat comfortabeler zijn met hun vrouwelijke kant, het dragen van een parelketting is zelfs stoer geworden. Maar wordt de vervangende kralenketting net zo'n groot succes? De felle kleuren en het formaat van de kralen doen je misschien denken aan een kralenketting die je om de nek van een karakteristieke goeroe in India zou vinden. En toch werkt de ketting in Harry's voordeel. Het past bij zijn vrolijke verschijning en het maakt zijn seventies looks net wat meer boho-chic.

Maar waar zijn de kettingen – hij heeft er ondertussen meerderen in zijn verzameling – dan van? Harry's stylist Harris Lambert vond ze bij Éliou, een sieradenmerk uit Miami dat sinds de verschijningen van Harry met de kettingen hartstikke viraal gaat. Zo zien we een oranje exemplaar schitteren op Harry's cover van Better Homes & Gardens, droeg hij een groene variant tijdens zijn interview met Zane Lowe en kozen Harry en Harry voor een blauwe acrylketting voor de Spotify release party van zijn nieuwste album Harry's House.

Ben jij al om? Check dan hieronder onze favoriete kralenkettingen voor deze zomer.