Gwyneth Paltrow en dochter Apple Martin dragen matching zomerlooks in New York City

2022-08-19 20:45:23 By : Mr. Zako Zhong

Gwyneth Paltrow en dochter Apple Martin brengen quality time door in New York City en dat doen ze natuurlijk niet zonder hun looks perfect op elkaar af te stemmen. Moeder en dochter dragen matching zomerlooks in hun eigen, individuele stijl tijdens een winkelmiddag in the Big Apple.

Brad Pitt en Gwyneth Paltrow zijn 25 jaar na hun break-up weer samen om te reflecteren op hun relatie >

Zomers in New York City zijn heet, weten ook Gwyneth Paltrow en Apple Martin. De twee spendeerden tijd in de stad in de mooiste matching zomerlooks. Gwyneth ging voor een luchtige witte blouse die ze helemaal dichtknoopte en combineerde dat met een baggy beige broek tot net onder haar knie. Ze maakte de look af met witte sneakers, een zwarte zonnebril en gouden sieraden.

Het leek erop dat moeder en dochter samen inkopen aan het doen waren, want de Goop-founder droeg verschillende tassen, een Hermès Evelyne-tas en een extra zonnebril bij zich. Dochter Apple Martin had de boodschap begrepen en ging ook voor zomers wit in een katoenen jurk met halterbandjes. Ze maakt haar look af met zwarte leren sandalen, gouden kettingen en gouden oorbellen. De foto bekijk je hier.