Gwenny en Marco organiseren festival in ‘LLDL’ - LINDA.nl

2022-09-30 20:40:14 By : Ms. Selina Bie

Wat doe je als je in de villa van ‘Lang Leve de Liefde’ zit en wel van een feestje houdt? Gwenny en Marco weten het wel: zelf een festival organiseren.

Iedere kamer van het huis wordt gebruikt. Zo is de kelder omgetoverd tot … sprookjesbos.

Het stel heeft besloten een festival te organiseren en zijn in de aflevering van woensdagavond druk bezig geweest met het versieren van de villa. Nu is het eindelijk tijd om te genieten van hun harde werken. Ze beginnen in de kelder, waar de sporttoestellen staan, die is omgetoverd tot sprookjesbos. Speciaal voor het thema zijn ze verkleed als Roodkapje en de boze wolf.

Gwenny zet de muziek aan en gaat meteen uit haar dak. Marco moet nog een beetje loskomen. “Verder dan dit kom ik niet uit mijn comfortzone”, grapt hij. “Ik ben hier veel te nuchter voor. Als we nou tussen de mensen stonden.” Daar begrijpt Gwenny op haar beurt niets van. “Dan doe je toch alsof?”

Ze besluiten naar de volgende stage te gaan: de regenboogkamer. Daarvoor hebben ze de keuken versierd met gekleurde vlaggetjes. Gwenny danst er meteen op los, maar Marco blijft wederom aan de grond genageld staan. “Man, man, man”, schudt hij zijn hoofd. “Wil je naar de volgende kamer?”, vraagt ze vertwijfeld. En daar gaan ze: de tuin in.

Tussen de nep-palmbomen breit Marco er een eind aan. “Ik kan dit echt niet. Het spijt me. Ik wil dolgraag, maar nee. Dit doe ik nooit.” Gwenny vindt dat hij niet moet nadenken en het gewoon moet doen, maar dat gaat er bij hem niet in: “Nee, ik voel hem niet.”