Geweldig cadeau voor nieuwe abonnees: een Anni Lu Necklace

2021-12-29 06:26:27 By : Ms. Shelley Zhang

Nog op zoek naar een fantastisch sieraad? Zoek niet verder, want dit is je kans!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Anni Lu.

Een abonnement op ELLE wil je natuurlijk altijd wel, maar dit is al helemaal dé uitgelezen kans. Momenteel krijg je namelijk een prachtige ketting van Anni Lu t.w.v. € 107,50 én 10 x ELLE, voor maar € 49,99? Dat kun je niet laten liggen.

Handgemaakt, 18- karaats verguld goud, sprankelende kristallen en gedragen door vele beroemdheden; dat zijn de sieraden van Anni Lu. De mooie collectie van Anni Lu is nu uitgebreid met de Pearl Necklace, versierd met een citrine óf ruby steentje naar keuze. Je kunt 'm dus ook nog costumizen, hoe leuk.

De Anni Lu Pearl Necklace is gemaakt van 18 karaat verguld goud sterling zilver en gedecoreerd met een heuse zoetwater parel en een edelsteen. De parel heeft een afmeting van 9-12 mm en de ketting is verstelbaar: 40,5 cm tot 42 cm.

De Anni Lu Pearl Necklace is de kers op de taart bij iedere outfit. Neem je nu een abonnement op ELLE (10 nummers) dan krijg je deze modische Pearl Necklace als welkomstcadeau. Vergeet daarbij niet jouw voorkeur te vermelden: ruby of citrine.