Funda-parel: dit huis in Groot IJsselmonde is een feestje

2022-09-30 20:43:01 By : Mr. oscar jia

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben weer een Rotterdamse parel voor je gevonden, dit keer in Groot IJsselmonde. Achter elke deur zit een nieuwe verrassing.

De oranje vlaggetjes zijn inmiddels verwijderd, maar met deze Funda-foto’s is het nog steeds feest. We weten eigenlijk niet zo goed waar we moeten beginnen.

In de woonkamer spotten we vijf banken, een Winnie de Poeh-kleed, boeddha’s en een aquarium. Ook is er een gym en in de kelder zit zelfs een bruine kroeg! En dan is er nog de gigantische tuin…

Achterin bij de schuur staan negen stoelen uitgestald in een halve kring. Ook zien we een halve partytent staan. Misschien is er net een sweet sixteen geweest? Of is dit het feesthuis van de buurt?

Oké, we zetten onze hersenspinsels even aan de kant. Want als je goed naar deze woning kijkt, is het stiekem een parel. De woonkamer is groot en licht, met een open haard en een grote open keuken. Het perceel van maar liefst 754 vierkante meter geeft je alle rust en ruimte die je wilt. Je kunt een gigantische moestuin bouwen of zelfs een zwembad graven. En wie kan er nu zeggen dat die een eigen gym én bar in zijn huis heeft? Ga maar snel een bod uitbrengen.

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben een Rotterdamse parel…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam.

Insidertip: dit écht goede Italiaanse restaurant zit verstopt in Overschie

Aangeboden door Eetcafé Restaurant Casereccio

Aangeboden door The Brow Specialist

En… Actie! Auto vliegt over de kop op de Mathenesserweg

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden