Funda-parel: als bewoner van dit bizarre pand hoef je nooit meer naar de kapper

2022-10-07 21:24:12 By : Ms. Tina Yee

Rondspeuren op Funda is een van onze hobby’s. Voor je het weet ben je uren verder. We hebben weer een Rotterdamse parel voor je gevonden, dit keer aan de Claes de Vrieselaan.

Nummer 13 lijkt van buiten een redelijk standaard rijtjeshuis, maar schijn bedriegt. Wat een waanzinnige woning!

Vier woonlagen, zes slaapkamers, een kantoor, dakterras en een tuin van twaalf meter diep. Is je mond al opengevallen? We zijn pas net begonnen. In de woonkamer spotten we designermeubels en een shiny open keuken, gecombineerd met een grove bakstenen muur. Aan de smetteloze witte muren hangen werken van de Rotterdamse kunstenaar Oxalien en een platte discobal.

Vanuit de master bedroom schuifel je zó de luxe badkamer in, met dubbele douchekoppen en een smal wit bad. De perfecte plek om te ontspannen (of te chillen met een katerig hoofd). Zit je lekker op het dakterras en heb je opeens trek? Geen paniek, want boven is een extra keuken gemaakt. Hoef je niet al die trappen weer. Handig!

Dacht je dat het niet gekker kon? Dan hebben we nog iets opvallends gevonden. In het souterrain is namelijk een gehele ruimte ingericht als kapsalon. Leuk als je een barbershop aan huis wilt, of de opskeertjes van al je kinderen moet bijhouden. Met die zes slaapkamers is er aardig plek voor wat knappe koppen.

Denk je nu, hallo dit is mijn droomhuis! Voor iets meer dan een miljoen is het van jou.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Rotterdam en blijf op de hoogte van alles over en rondom Rotterdam.

Dagje uit: deze plekken zijn zo mooi dat er films zijn opgenomen

Gaaf! Zo ontdek je Rotterdam op een sportieve en unieke manier

Aangeboden door KLM Urban Trail Series

Blijf op de hoogte van alles uit Rotterdam

© 2022 - DPG Media B.V. - Alle rechten voorbehouden