Dua Lipa Rang op haar 27e verjaardag met de kleinste oogverblindende bh

2022-08-26 20:42:01 By : Ms. Sucy Sha

Dagelijks meer nieuwsberichten dan enige andere Nederlandse nieuwsbron over Nederland.

Gelukkige verjaardag voor Dua Lipa En haar onberispelijke feestelijke stijl.

Op zondag begon de popster vroeg met de viering van haar 27e jaar op aarde en kleedde ze zich passend aan voor een Leo Queen. In een vuilnisbelt met de tekst “Christmas Week”, modelleerde Dua een sprankelend mini-lijfje dat aan elkaar was bezaaid met een aantal met kristallen versierde cirkels, en daaronder droeg ze een witte maxi-rok met hoge taille en de hoogste Mary Jane-hak met hakken in een bijpassend patent. leer. Ze droeg een witte schoudertas met een zilveren ketting die bij haar armband paste, een zwarte, op het westen geïnspireerde riem aan de riem van haar rok en een paar zilveren ringen.

In tegenstelling tot haar feestlooks, was Dua’s verjaardagscharme relatief ingehouden. Haar heuplange bruine haar was naar beneden gestyled, steil, met een medium deel, terwijl haar bronzen huid (inclusief nieuwe bruine lijnen) en stralende huid de finishing touch gaven.

Hoewel het lijkt alsof Dua nog steeds op vakantie is in Albanië, wordt er hard gewerkt aan haar outfit. Dagen geleden gaf ze Lessen voor het versieren van de feestdagen tijdens het dragen van de outfit In werkelijkheid Makkelijk te kopiëren. Staande op een stenen trap, droeg de zanger een saliegroene maxi-jurk met een diepe halslijn en sleutelgatopening met een paars vest en een lichtgroene geweven handtas.

“Bierfanaat. Hardcore webadvocaat. Valt veel. Toegewijde schrijver. Extreme ontdekkingsreiziger. Zombie-liefhebber.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.