Dit zijn de party tricks die Carrie bradshaw ons leerde

2021-12-27 02:18:42 By : Ms. Hongmei Yuan

De beste inspiratie voor de feestdagen op een rij.

Zeg je Sex and the City, dan zeg je Carrie Bradshaw en haar iconische looks. We kunnen slechts dromen van haar New Yorkse leven vol designerkleding, dat ze easy peasy bekostigt met haar werk als columnist (weinig realistisch, maar we knijpen graag een oogje dicht). Haar looks – die steevast gestyled werden door Patricia Field – hebben door de jaren heen een enorme invloed gehad op de modewereld: denk alleen al aan de welbekende tutu. Carrie is tevens de grondlegger van de lingerie-in-het-openbaar trend, en leverde daarbovenop ook nog 's een flinke bak aan feestelijke inspiratie.

Wie goed oplet, vindt namelijk talloze partytricks terug in haar looks. Met haar hacks maak je elke look in een handomdraai partyproof, met item die je waarschijnlijk al in huis hebt. Mocht dat nog níet zo zijn, is er ook geen man overboord: ELLE selecteerde met liefde de mooiste bijpassende items voor je, zodat je er tijdens de feestdagen gemakkelijk à la Bradshaw bijloopt. Want je weet het: don't forget to fall in love with yourself first!

De trailer voor de SATC-reboot 'And Just Like That' is zojuist gelanceerd! >

Carrie Bradshaw is het levende bewijs dat 't nooit te laat is om een tutu aan te schaffen. Combineer 'm met een leuke top en een paar hakken, en je creëert een speelse én originele look van jewelste. Deze rok vergt wel wat lef, maar maakt je in één klap de ster van de avond op elk kerstdiner.

Als je voor een tutu gaat, doe het dan gelijk goed. Dit roze exemplaar is gemáakt voor een feestelijke look: hierin voel jij je ongetwijfeld het middelpunt van de avond.

Misschien niet de meest verrassende party trick, maar het is én blijft een iconische look. De kans is daarnaast groot dat je zowel een mini-jurk als een clutch in huis hebt. Een simpele doch chique look, die nooit teleurstelt.

Deze tas is door het kleine formaat perfect om mee te nemen naar een diner of tijdens een avondje uit. Hij is gemaakt van vegan kunstleer en afgewerkt met een voering van gerecycled nylon.Voeg daar een groot open vak én twee kleinere vakjes aan de voor- en achterkant aan toe, en je kunt gemakkelijk al je goodies opbergen. Handig!

Eerlijk is eerlijk: wie voelt zich nou niet klaar voor een feestje in een jurk bezaaid met pailletten? Of je nou voor een maxi, midi of mini-jurk gaat: jij bent helemaal klaar voor elke gezellige gelegenheid. Voeg er net als Carrie wat bijpassende sieraden aan toe en draag er pumps onder voor de party look van je dromen.

Wij zeggen in ieder geval volmondig ja tegen deze jurk. Het model geeft je een chique en toch verleidelijke uitstraling, terwijl de pailletten er ook nog eens een feestje van maken. Wat wil je nog meer?

Deze party trick komt goed van pas als je je taille wil accentueren. Carrie doet even voor hoe het moet, door hem te combineren met een wijd uitlopende strapless jurk. Dit is echter niet de enige optie: een ceintuur is makkelijk te combineren met een breed scala aan kledingstukken en is dus ideaal om standaard in je garderobe te hebben.

Deze riem past écht overal bij en is dus een echte must have voor in je garderobe.

Legs, legs, legs. Wie houdt er nou niet van een paar lange benen? Ben je er zelf niet mee gezegend? We got you. Combineer een paar transparante hakken om het effect van lange benen te creëren. Succes gegarandeerd.

Voor de prijs hoef je ze in ieder geval niet te laten liggen. Deze muiltjes zijn een heerlijke toevoeging aan je kledingkast, omdat ze je nooit teleurstellen.

De grote bloemenbroche en de saddle bag van Dior zijn nog steeds klassiekers van de Bradshaw-garderobe. Zo zagen we de saddle bag al in grote getale in het straatbeeld afgelopen jaren en is de (bloemen) broche nog steeds een goede manier om vrijwel elke outfit net wat extra's te geven.

Deze broche is de perfecte manier om je look wat kracht bij te zetten.

Niet diamanten, maar parels zouden je beste vriendin moeten zijn. Ze staan goed bij elke outfit en zorgen ervoor dat je er moeiteloos chic uitziet. Korte kettingen, lange kettingen, oorknopjes, oorhangers: het kan allemaal.

Deze zoetwater parel ketting is gemaakt om op te vallen en geeft elke look een vintage touch. Daarnaast is hij verstelbaar, waardoor je hem op verschillende manieren kan dragen.