Dit zijn de brillentrends voor vrouwen van 2022

2021-11-16 11:08:05 By : Ms. Amy Wei

Go see it, go see: dit zijn de brillentrends van 2022 die je niet wilt missen.

Benieuwd naar de brillentrends van 2022? Zoek niet verder, want hier vind je ze! Of je nu een geforceerde brildrager bent of niet, je zult dol zijn op deze bril. Van klassiek goud tot een stoer montuur, dit zijn de beste brillen van 2022. Go see it, go see!

Ook in 2022 zul je veel van deze sieraden zien >

Deze ASOS Design-klassieker blijft ook in 2022 een trend in brillenland: ronde glazen met een dun gouden montuur. Een win-win combinatie.

Een montuur dat echt bij iedereen past is het gevlekte acetaat montuur. Deze trendy bril van Quay is ook nog eens zacht geprijsd, en onze favoriete brillentrend voor 2022.

Dit zijn de mooiste schoenentrends voor 2022 >

Denk niet wit, denk niet zwart... Maar in dit geval wel, want deze two-tone bril van Spitfire is een lust voor het oog. Extra fijn: de bril filtert het blauwe licht van je laptop of telefoon.

Waan je in de jaren 90 met deze rechthoekige bril van Madein.

Voor je bril: dit zijn de mooiste oorbellen voor dames >

Aviator-brillen zijn niet alleen populair als zonnebril, ze zullen in 2022 ook helemaal in de trend zijn als gewone bril.

Bekijk alles door een roze bril met deze bril van ASOS Design. schattig!

Een goede bril heeft weinig nodig. Deze bril van Mykita heeft zeshoekige glazen zonder montuur en is prachtig in al zijn eenvoud.

Soms wil je een statement maken met een bril. Dat kan zeker met deze trendy bril van My Accessories.