Dit zijn de 6 sieradentrends voor de zomer van 2022

2022-05-27 18:54:52 By : Ms. Irene Zhang

Neon, diamanten en kralen. Dat willen we toch allemaal?

Het dragen van sieraden kan heel wat doen met je outfits. Sterker nog, het kan soms het missende stukje zijn. Met nog 27 dagen tot de officiële start van de zomer vertellen wij je niet alleen de modetrends, maar doken we ook in de sieradentrends voor de zomer van 2022. En geloof ons, die wil je zeker hebben.

Natuurlijk zijn je tijdloze sieraden ook de perfecte optie voor deze zomer, maar vergeet ze niet te mix and matchen met deze zes kleurrijke sieraden trends. Van neon en kralen tot diamanten, er komt van alles voorbij. Ze zijn vrolijk en fris, kortom perfect voor de warmere maanden. Scrol snel verder om ze alle zes te ontdekken en wellicht meteen toe te voegen aan je collectie, want we hebben onze zes favorieten ook voor je op een rij gezet.

Een bericht gedeeld door • the india edit • (@theindiaedit)

We trappen deze zomerse lijst af met de tennis ketting, oftewel een halsketting vol diamanten. Ga voor een elegante en klassieke look met deze opvalennde halsketting. Combineer 'm met een zomerse jurk en je outfit is totaal summer-proof!

Een bericht gedeeld door FIA (@fiahamelijnck)

De kans is groot dat je deze trend wellicht al eens voorbij hebt zien komen, want de kleurrijke vriendschap armbandjes zijn een absolute hit! Scoor jouw vrolijke armbandje online of ga zelf aan de slag en maak er een DIY-project van samen met je vriendinnen. Verzamel al je kralen en bedels en maak deze zomerse armbandjes zelf in een park in de zon. Klinkt perfect toch?

Een bericht gedeeld door MJW (@meccajw)

Nog meer kralen, alleen dan voor in je oren. Ben jij wel in voor een statement oorbel, ga dan deze zomer voor de beaded hoops. Het perfecte accessoire om al jouw zomerlooks af te maken.

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

Natuurlijk mogen ringen niet ontbreken in deze lijst, en een mood ring - hij is terug! - is één van de must-have sieraden voor de aankomende zomermaanden. Ga voor een, of meerdere, ringen die perfect passen bij jou en je gevoel. Ondanks dat zien ze er ook nog eens heel leuk uit. Kortom, de perfecte ring voor deze zomer.

Een bericht gedeeld door THREADS (@threadsstyling)

Misschien was het je al opgevallen, maar we gaan massaal voor kleur deze zomer. En met neon sieraden zit je zeker goed tijdens de warmste maanden van het jaar. Hod jij je outfits liever simpel? Ga dan voor een pop of color en maak je outfits af met neon oorbellen of ringen.

Een bericht gedeeld door Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary)

Last but not least, de body chain. En de opties met dit sieraad zijn eindeloos. Naast de body chains zijn ook de belly chains uit early 2000 enorm populair. We zagen ze al op de catwalk bij onder andere Chanel, Dior en Jacquemus.

Geef je outfits dat beetje extra met een body chain tijdens een festival, of draag dit sieraad over je badpak of bikini tijdens een dagje strand. Onder andere Rihanna, Hailey Bieber en Vanessa Hudgens zijn al gespot met een body chain, dus waar wacht je nog op?