Dit zijn de 12 mooiste juwelen met een edelsteen

2021-12-29 06:27:17 By : Ms. Livia Lin

Deze juwelen doen het niet alleen goed bij je outfit, maar hebben ook een speciale werking.

Spiritualiteit is de laatste jaren in optocht en dit is misschien ook wel logisch na de onzekerheid die de pandemie met zich meebracht. Wij zijn van mening dat je aan sieraden nooit genoeg kunt hebben, en wat is er nou leuker dan sieraden met edelstenen? De Bazaar-stylisten zochten de acht mooiste exemplaren voor je uit.

Deze ring van Diamond Point is voorzien van een bijzondere edelsteen, namelijk de amethist. Deze steen heeft een lila-kleurige en glasachtige glans en een beschermende en zuiverende werking.

10 tips om je zilveren en gouden sieraden schoon te maken >

Deze oorbellen bevatten citrien: dit is een zonnige en warme steen die voornamelijk in Brazilië wordt gevonden, die je zelfvertrouwen bevordert en je positieve energie geeft.

Living in the moment is een goede omschrijving voor aquamarijn. Deze mooie blauwe steen heeft een sterkte kalmerende werking en helpt je te ontspannen, zodat je meer van het moment kunt genieten.

Chalcedoon werkt goed tegen stress en heeft een sterke invloed op de communicatie. Twee ontzettend fijne dingen waar we graag allemaal over zouden bezitten.

Deze ring van Cartier bevat twee bijzondere edelstenen. Toermalijn is een beschermende steen en zorgt ervoor dat negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. Chalcedoon is een steen die onder andere erg goed werkt tegen stress.

De 10 mooiste juwelen voor onder de boom >

Amazoniet zorgt ervoor dat je emotioneel in balans blijft en beschermd bent tegen negatieve energie. Ook werkt de steen goed bij innerlijke rust, en dat heeft 'ie vooral te danken aan de mooie turquoise kleur.

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend en gaat ook negatieve energie tegen. Door de verschillende kleuren de perfecte manier om wat leven in je outfit te brengen.

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking en bevordert spirituele groei, intuïtie en helderziendheid. Fysiek werkt het verkoelend, brengt het je in balans en stimuleert het persoonlijke groei.