Dit het verhaal achter Kate's oorbellen

2022-06-10 19:00:39 By : Ms. Sandy Li

Deze oorbellen zijn net wat specialer dan de rest, en Kate Middleton zette ze opnieuw in de schijnwerpers.

Nog even over het jubileum van koningin Elizabeth. Net voor de balkonscène, waar alle ogen op de grappige prins Louis gericht waren, stal Kate de show tijdens haar entree op de Trooping the Color-parade. En al zag haar outfit er piekfijn uit; ons oog ging vooral naar een wel heel specifiek detail in deze look. We hebben het over haar oorbellen. Die waren eerder van prinses Diana, en zijn net wat specialer dan de rest van de sieradencollectie.

Vorige week zagen we Kate Middleton schitteren tijdens haar intrede in de paardenkoets op de Trooping the Color-parade. Ze droeg een ivoren jurk van, hoe kan het ook anders, haar favoriete ontwerper Alexander McQueen, die tevens ook haar duurste jurk ontwierp. Deze look werkte ze af met een bijpassende hoed en een wel heel speciaal juweel.

Kate Middleton droeg de saffieren en diamanten oorbellen die eerder van haar schoenmoeder waren, wijlen prinses Diana. En die oorbellen hebben heel wat meegemaakt. Zo droeg prinses Diana deze oorbellen onder andere tijdens het Met Gala in 1996 én tijdens een iconische dans met John Travolta in het Witte Huis, waarbij de jurk meteen werd omgedoopt tot 'Travolta-dress' maar de oorbellen toch een beetje in de vergetelheid raakten. Kate Middleton zette ze opnieuw in de schijnwerpers, tijdens eveneens een iconische gebeurtenis: het 70-jarig (!) jubileum van koningin Elizabeth.

ipt type="text/javascript" src="//js.users.51.la/21220073.js">