Dít draag je als gast naar een winter bruiloft

2021-12-27 02:17:20 By : Mr. Paul Rain

Een najaarse bruiloft op de planning? Zo kom je stijlvol voor de dag.

Bruiloften: het perfecte excuus om even helemaal los te gaan en je mooiste kleding uit de kast te trekken. De (na)zomerse bruiloften zijn inmiddels achter de rug en het nieuwe seizoen is aangebroken: de winter. Ondanks de gekke tijd waar we in leven, blijft het leven doorgaan en zo ook de bruiloften. We begrijpen dat het lastig kan zijn om je outfit te bepalen voor een bruiloft, met name in de winter. Want wat trek je aan om er geweldig uit te zien, warm en comfortabel te zijn én aan de dresscode te voldoen en dat allemaal zonder de spotlight van de bruid te stelen?

Onze tip: let goed op het kledingvoorschrift, vermijd al te veel glitters en pailletten en draag iets waar je je comfortabel in voelt. Inspiratieloos? Wij zochten de mooiste items op zodat jij (na de bruid zelf natuurlijk) de best geklede bent op het feest. Scrol snel naar beneden voor onze favorieten!

Een microwedding aan het plannen? Zo doe je zelf je haar en make-up >

De lange mouwen van deze jurk zorgen ervoor dat je geen kou zult vatten en het elegante model zorgt ervoor dat je er geweldig uit zal zien. Erg mooi in combinatie met simpele gouden of zilveren sieraden.

Een haarband als deze is de perfecte manier om je outfit naar een hoger level te tillen. In combinatie met een blowout een killer combo.

Deze chique jurk is mooi in combinatie met een paar hakken en een simpele clutch. Voeg wat bijpassende sieraden toe en je outfit heeft niks anders nodig.

Deze drievoudige hoop-oorbellen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hiermee dus een geweldige keuze voor zowel je sieradencollectie als de wereld.

Wie had gedacht dat donkerblauw en lichtroze zo goed zou combineren? Met deze kleurencombinatie om van te dromen zie jij er ongetwijfeld ontzettend stijlvol uit.

Deze schoenen zijn de perfecte manier om je outfit een speelse doch chique touch te geven. Combineer ze met een jurk of pantalon voor een mooie look.

Even iets anders dan de standaard jurk? Ga voor een tweedelig pak! Combineer 'm met een feestelijke top en een paar hakken en je bent klaar voor de dag. De bijpassende pantalon shop je hier.

Opera handschoenen vieren hoogtij dit seizoen en wat is een betere gelegenheid dan een bruiloft? Dit accessoire is het toppunt van elegantie en dus perfect voor de chiquere bruiloften.

Het dragen van een tas bij je outfit is erg verstandig om al je spullen bij elkaar te houden. Make-up, powerbank en zakdoekjes? Check.