Deze elektrische fiets van SUPER73 is de droom voor Porsche-fans

2021-11-03 06:07:43 By : zhang zhiqiang

SUPER73 staat bekend om zijn imposante elektrische fietsen. Niet vanwege een extreme actieradius van bizarre snelheden, maar puur om zijn iconische ontwerpen. Het bedrijf is er niet vies van om de toekomst met het verleden te combineren en zo bewijst ook het meest recente model.

Voor zijn nieuwe elektrische fiets heeft SUPER73 bekeken naar een iconische sportwagen. Deze auto is een droom voor elke Porsche-fan, stal de show in de jaren 70 en reedt onder andere de 24 uur van Le Mans. Ik heb het vanzelfsprekend over de Kremer Racing Porsche35.

De meest recente elektrische fiets van SUPER73 is dus volledig gebaseerd op de iconische Porsche 935. Althans, als je de racewereld een warm hart toedraagt ​​​​want het zal voor de menig consument nog wel even wennen zijn.

Maar als je haast gewend bent dan kan ik het niet voorstellen dat de unieke kleuren tussen turkoois, paars, rood en oranje je staat. In de jaren 70 wist dit al de show op het circuit te stelen en in 2021 steel je de show op straat. Al helemaal in combinatie met een paar gouden BBS-velgen, een heldere gouden ketting en de Apache Fattyslick-banden.

Als er één bedrijf is die klus had kunnen klaren, dan is het SUPER73 wel. Het bedrijf weet de elektrische fiets namelijk echt een heel tof uiterlijk te geven. Gelukkig maar, want dat was wel het plan toen het bedrijf in 2016 werd opgericht in Zuid-Californië. Middels is het merk ontstaan ​​en wordt de Europese markt zelfs onze hoofdstad geserveerd.

Deze elektrische fiets van Hot Wheels is alles namens speelgoed

Ben je benieuwd naar alle specificaties over de Super73 versie van de Porsche 935 of ben je zelfs van plan een fiets aan te schaffen? Check dan ook zeker de website van het bedrijf!

© 2021 WIL. Alle rechten voorbehouden Hosting door Xynta