Deze 6 knappe royals hebben een succesvolle modellencarrière

2022-09-02 20:43:48 By : Ms. Lorna Guo

Van de kleindochter van Grace Kelly, tot een wel héél knappe Deense prins.

Dat royals wel eens een lintje doorknippen weten we allemaal, maar leden van een koningshuis op een catwalk van grote modehuizen blijft toch een beetje bijzonder. Toch deinzen een paar good looking royals daar niet voor terug, en die weten zodoende de mooiste modellenklussen binnen te slepen. Van Chanel shows tot een cover van Vogue, van Parijs tot Tokio, deze royals hebben het ver geschopt in de wereld van makers en muzen. Zo ver we weten heeft het prinsessendrietal Amalia, Alexia en Ariane trouwens nog geen catwalk-klus geklaard; maar die kunnen dan weer de lekkerste cocktails maken, blijkt uit de bijbaan van Amalia en Alexia in een beach club.

Natuurlijk, Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline uit Monaco en de kleindochter van Grace Kelly. Deze royal dame spotten we regelmatig voor de camera en op de catwalk. Zo opende Charlotte Casiraghi pas nog een Chanel-show, en wel te paard.

Een andere kleindochter van Grace Kelly, Pauline Ducruet, doet het ook best lekker in de modewereld. Ze is ontwerper van haar modelabel ALTER, en is een van de gezichten van Lancaster. Pauline Ducruet verdiende haar strepen trouwens niet alleen in de modewereld; ze is professioneel duiker en deed daarvoor mee aan prestigieuze kampioenschappen. Je ziet, de royals van Monaco gooien hoge ogen in de fashion-wereld (en dragen wel heel gewaagde jurken).

Je ziet het misschien niet zo 1-2-3, maar Amelia Windsor is het nichtje van broer-duo William en Harry. Ze is vaak op de catwalk te vinden, en dan niet bepaald voor de plaatselijke kringloopwinkel. Amelia Windsor liep twee keer mee in een show van Dolce & Gabbana, en werkte voor high-end labels als Bvlgari en Chanel (waar Máxima trouwens een waanzinnige tas van heeft).

De Dolce & Gabbana show liep Amelia Windsor zij aan zij met een andere royal: prinses Maria-Olympia van Griekenland en Denemarken. Althans, echt royal is ze niet meer sinds Griekenland geen monarchie meer heeft, maar de titel prinses is nog altijd van haar. Maria-Olympia stond voor de camera van Michael Kors, liep dus voor Dolce & Gabbana en is regelmatig in stijlvolle magazines te zien.

Prins Nikolai uit Denemarken, met een kaaklijn der kaaklijnen. Deze royal liep shows over de hele wereld, van Parijs tot Tokio, voor onder andere Dior en Burberry. Daarnaast wist hij een felbegeerde modellenklus binnen te slepen: Nikolai schopte het tot een cover van Vogue Scandinavia.

Het broertje van prins Nikolai, prins Felix van Denemarken, treedt langzaam maar zeker in zijn voetsporen. Dit jaar maakte hij zijn debuut als gezicht van de nieuwe sieradencollectie Reflect van het Deense merk Georg Jensen. Over knappe broers gesproken; zo ziet de broer van koningin Máxima eruit.