De mooiste parel accessoires voor een finishing touch

2022-05-21 11:05:36 By : Ms. Nancy Chen

Hoe mooi zijn deze imperfecte parels?

De parel zagen we het afgelopen jaar al vaker voorbij komen en ook dit jaar zal het populaire edelsteentje wederom zijn opmars doen. Een parel geeft je outfit een chique uitstraling, terwijl 'ie tegelijkertijd het beeld van een stralende huid afgeeft. Klinkt als een must have, toch? Zie het als een investering: een tijdloze accessoire dat je kan doorgeven van generatie op generatie. JAN ging op zoek naar de mooiste parel accessoires. Hieronder vind je een overzicht van onze favorieten.

Lees ook: dit fashionable en handige telefoonaccessoire gespot in Emily in Paris wil je hebben

Niet meer perfect rond, maar juist de imperfecte vorm van de parels is de trend van nu. Deze Pearl Ketting van Ania Haie is perfect om als eye-cather te dragen en om te layeren met andere kettingen.

(faux) diamanten én parels, wat wil je nog meer?

Lees ook: dit zijn de 8 grootste modetrends van 2022.

Deze ketting is opgevuld met parels en zoetwater parels en afgewerkt met een volle maan hanger. Hoe mooi is deze elegante parelketting?

Deze vintage look parelring heeft een verfijnde smalle band met een ovale steen omringd door kleine pareltjes. De ring is verguld en met liefde en oog voor detail ontworpen door Kae Sutherland.

Met deze oorbellen geef je je look de ultieme boost. De parels zijn een chique en tegelijkertijd speelse toevoeging aan je outfit.

De Sprezzatura-stijl van Anni Lu is ontworpen om jouw look een ontspannen en chique uitstraling te geven.

Ben je op zoek naar een echt statement sieraad? Dan is dit degene voor jou. Met deze speld zullen alle ogen op jou gericht zijn.

Deze Jet-Set parel oorbellen van Anni Lu zijn ontworpen om je te herinneren aan het sprankelende glas champagne. Het perfecte paar voor een feestje.

Deze klassieke parelketting is voorzien van witte zoetwaterparels en 18 karaat geelgoud. Een tijdloos sieraad.