De mooiste sieraden in de Netflix-serie voor accessoire-inspiratie

2021-11-16 11:10:42 By : Ms. Daisy Zhang

Harper's Bazaar Jewellery Week vindt plaats van 25 tot 29 oktober. Houd in deze periode de website en social media kanalen van Harper's Bazaar in de gaten voor allerlei tips en tricks over sieraden, interessante IGTV's met speciale gasten en nog veel meer.

Dat Netflix voor onuitputtelijk entertainment zorgt, is duidelijk: we bingewatchen massaal de ene serie na de andere, vooral tijdens herfstachtige avonden. Ondertussen inspireren die shows ons meer dan we denken, vooral op het gebied van mode en sieraden. Zo zijn er talloze series die hebben geleid tot een opmars in parels en diamanten en de sieradentrends sterk hebben beïnvloed. Harper's Bazaar selecteert daarom de mooiste sieraden in Netflix-series, van chokers tot oorbellen. Geen straf, die juwelenweek.

Er is geen gebrek aan diamanten in Bridgerton van Netflix, dat zich afspeelt in het Londen van het Regency-tijdperk. Alle sieraden zijn extravagant extravagant: van glinsterende kronen tot tiara's en kroonluchteroorbellen.

Ook de parels, die ruimschoots vertegenwoordigd zijn, zijn het kopiëren waard. Koop ze zelf, bijvoorbeeld in de vorm van een choker, of verwerkt in een subtiele oorbel.

Emily in Paris, de Netflix-hit die het internet mooi verdeelde, staat bol van de mode en sieraden. Er is dus voor elk wat wils: laat je inspireren door de subtiele keuzes van Sylvie of Camille, of ga voor een Chanel ketting of delicate haarketting à la Emily. Voeg rode lip toe, et op y va.

Van Boucheron tot Van Cleef & Arpel en Cartier: nergens staan ​​sieraden zo centraal als in realityshow Bling Empire. Hoewel het – op zijn zachtst gezegd – mooie investeringsstukken zijn, mag men volgens ons nu al dromen. Subtiliteit treft hier zelden, maar we verdienen wel wat compensatie, na bijna twee feestloze jaren op de bank.

Alex Soldier zit achter vrijwel alle sieraden uit Netflix-serie The Politician en dat loont. Zijn werk (dat steevast de mooiste stenen ter wereld bevat) heeft (terecht!) meerdere prijzen gewonnen. Bij Soldier wil je meteen een paar kleurrijke oorbellen kopen, hier tot leven gebracht door Gwyneth Paltrow. Lees hier hoe je zo'n aankoop het beste kunt regelen, mocht je kleverig zijn.

Laat het maar aan Dynasty's Fallon over om je te inspireren op het gebied van sieraden. Van eigentijds tot klassiek: de jonge – en ook zeer rijke – hoofdpersoon laat met verve zien wat de kracht van een goed sieraad kan zijn. Als je van meer is meer houdt, ben je hier aan het juiste adres.

Wanneer Riverdale's Veronica het podium betreedt in La Bonne Nuit, draagt ​​ze regelmatig de meest benijdenswaardige juwelen. De perfecte inspiratiebron voor een avondje uit, of dat nu naar een jazzbar of een intiem restaurant is.

Zeg je juwelen, dan zeg je The Crown. In de Netflix-serie regent het - zoals dat in 'het echte leven' gebeurt - diamanten, elke aflevering. Juliette Designs heeft vrijwel alle Britse kroonjuwelen tot in detail nagemaakt, en alleen al om die reden is de serie het bekijken waard.