De beste earcandy voor elke gelegenheid deze zomer

2021-11-16 11:08:52 By : Mr. Breeze Chen

Deze eyecatchers zorgen ervoor dat je opvalt - ook op anderhalve meter afstand.

Na regen, beste lezers, eindelijk, eindelijk, eindelijk weer wat zonneschijn. Onze weer-app voorspelt in ieder geval een zonnigere, zomerse week. Dat betekent dat we weer de straat op kunnen, picknicks organiseren en een (bescheiden) zomerborrel drinken. Allemaal op anderhalve meter afstand natuurlijk.

En daar hebben we de eerste reden om voor grote oorbellen te gaan, want klein en petite is moeilijk te zien vanaf een sociale afstand. Tweede reden om groot te worden: dit jaar waren sieradentrends, vooral oorbellen, groot, groter, grootst. Zo zagen we bij Prada grote schelpenkettingen, maar ook knappe fluitende (grote) vogels in de oren van de modellen. Een prachtige toevoeging aan een look. Bij Prabal Gurung, Tibi en Oscar de la Renta zagen we dat de enkele (even grote) oorbel furore maakte.

Van glinsterende enkele earcuffs tot grote hoops: vind hier de oorbel die bij jou past. Geserveerd met natuurlijk wat stijladvies.

Als iets me blij maakt, is het vogelgezang; het doet denken aan de zomer, en dat is precies wat we nu willen. Prada begreep dit goed. Ze houden de vogel het liefst dicht bij de oren. Nu zien we flora en fauna vaker terugkomen als prints in kleding, maar nooit eerder waren ze zo'n inspiratiebron voor specifieke sieraden. Of nou ja, misschien in onze jeugd: herinner je je de hype van het lieveheersbeestje, de kleine dolfijntrend of de vlinderkettingen? Hoe dan ook, deze zomer staat de zomercatwalk er ook vol mee voor volwassenen: dierensieraden. Combineer ze met een overhemdjurk of een grote strohoed voor een extra zomerboost. Goed voor op het strand of terras.

Hoepels en nog meer hoepels! De oorbellen vliegen ons dit seizoen om de oren. Is er een tijdlozer sieraad dan de hoepel? Je zou denken dat een ronde vorm maar een ronde vorm is, maar toch slaagt er hoop in in een nieuwe variant. Dit jaar zijn ze groot, op een casual maar toch chique manier. We zien ze dit jaar het liefst groot, op een casual maar chique manier. Een basic blouse of een jasje met een leren loafer maken de look af. Perfect voor een avondje uit of als 'back to work' look om te shinen op de werkvloer.

We zien dit jaar vaak dat stijlen met elkaar trouwen: kijk bijvoorbeeld naar de biz-leisure trend. Hetzelfde geldt voor deze switch oorbellen. Stoer en edgy, maar tegelijkertijd ook heel goed te combineren met een florale en romantische stijl. Maak de algehele look af met een jurk met ruches en bloemen en een paar coole pattas. Wil je eindelijk weer die romantische date plannen, inclusief een lange wandeling? Voilà: hier is je outfit.

Heel wat oorbellen gingen single door het oor; van grote kwasten, tot grove gouden en zilveren hangers. Geen gaten? Maak je geen zorgen, er zijn ook opties voor die modeliefhebbers - er zijn genoeg earcuff-varianten op de markt. Draag hem met een joggingbroek en een stoere basic top op een normale doordeweekse dag of citytrip. Aan het eind van de dag kun je gewoon naar een feestje gaan, want die enorme bling is er feestelijk genoeg voor.