De Ketting deels afgesloten vanwege nasleep werkzaamheden De Oost - De Drontenaar | Nieuws uit de regio Dronten

2022-09-02 20:45:28 By : Ms. Jade Cao

DRONTEN - De Ketting in Dronten is van 5 tot en met uiterlijk 9 september deels afgesloten. In die periode worden er nog laatste werkzaamheden aan De Oost uitgevoerd.

De Oost is deze week officieel geopend, maar helemaal klaar zijn de werkzaamheden nog niet. Door omstandigheden lukte het niet om het project volledig af te ronden en daardoor wordt er komende week nog gewerkt aan de straat. 

De weg is afgesloten vanaf De Oost tot en met de afslag naar de grote parkeerplaats rechts, zo meldt de gemeente. De parkeerplaats blijft door middel van rijplaten wel bereikbaar. 

DRONTEN/LELYSTAD – Het ging vrijdagmiddag helemaal mis op het hoogspanningsnetwerk tussen Lelystad en Dronten, met een explosie aan het Olsterpad zo ongeveer als meest..

DRONTEN – Kortsluiting in de hoogspanningsverbinding tussen Lelystad en Dronten heeft vrijdag grote chaos veroorzaakt in de gemeente Dronten, met name op de weg.

DRONTEN - Er is vrijdag een grote stroomstoring geweest door kortsluiting in het hoogspanningsnet tussen Lelystad en Dronten. Daardoor is onder andere aan het Olsterpad een explo..

DRONTEN - Samen Actief van de gemeente Dronten en Gezonde Leefstijl Dronten breiden het bewonersbudget van Samen Actief tijdelijk uit. Dit doen ze om inwoners van de gemeente uit..

DRONTEN - De Bazar Open Hof vindt dit jaar plaats in De Ark. Op 23 en 24 september is het kerkcentrum decor voor de 39ste editie van de Bazar.

DRONTEN - De Ketting in Dronten is van 5 tot en met uiterlijk 9 september deels afgesloten. In die periode worden er nog laatste werkzaamheden aan De Oost uitgevoerd.