De Bijenkorf heeft alles in huis voor de feestdagen

2021-12-27 02:18:36 By : Ms. Panda mirror

ELLE ging alvast naar de digitale cadeautafel van het luxe warenhuis en zocht voor verschillende archetypes een passend cadeau.

Ein-de-loos lanterfanten door de winkelstraat zonder succes, cadeaustress op het laatste moment, uitverkochte producten; dit jaar doe je het anders en je hoeft er maar voor naar een (online) plek. Bij de Bijenkorf vind je namelijk alles onder een dak. Hoe ingewikkeld de wenslijst of de persoon ook is, de Bijenkorf heeft het; verrassende cadeaus, stijlvolle outfits en zelfs heerlijke delicatessen voor een feestelijk samenzijn.

De feestdagen inkopen doe je met gemak bij dé cadeaubestemming van Nederland, want naast een enorm aanbod om uit te kiezen, biedt de Bijenkorf extra's zoals het gratis laten inpakken van de cadeaus en de mogelijkheid om je sieraden en horloges gratis te laten graveren. Daarnaast geeft de Bijenkorf ook advies aan de twijfelaars onder ons en heeft het een online cadeautafel met een groots en divers assortiment voor zij die nog wel wat (laatste-moment-)inspiratie kunnen gebruiken.

ELLE ging alvast naar de digitale cadeautafel van het luxe warenhuis en zocht voor verschillende archetypes een passend cadeau. Voor wie je dan ook wil verrassen, de Bijenkorf heeft het. Dit is ELLE's selectie.

Geen gehannes met de dames met deze Boob Tape van Litchy. In verschillende tinten verkrijgbaar.

Van deze 6-delige kaarsenset van Hay knapt iedere kandelaar (en host) direct op.

Deze 5-delige Whiskey-set van Nachtmann is een perfect geschenk voor wie én van Whiskey houdt en ook nog eens een stijlvol kabinet ambieert.

Niet alleen is dit een wel heel stijlvol seksspeeltje, de Satisfyer Pro 2 Next Generation vibrator stelt ook nog eens zelden teleur.

Welk kind is niet opgegroeid met de bouwsels van Lego? Verras de kleinsten van de familie met deze Lego City-adventskalender en het is de volledige decembermaand iedere dag feest.

Comfortabel én knap. Deze hybride trui van Isabel Marant kan voor zowel een luie zaterdag met Netflix als voor een feestelijke lunch met lovers or friends. Ideaal voor de koude dagen dus.

Noem een klassieker kerstcadeau voor onder de boom dan een paar sokken? Precies. Deze drie Happy Socks-sokken komen in een bijpassende giftbox.

Met deze matte lipgloss van Nars zijn de lippen klaar voor een feestje of een extra lange sessie live op TikTok.

Diamonds are a girl's best friend maar goud mag ook. Je zit altijd goed met dit setje vergulde oorbellen van Anna + Nina.