De beste formele sieraden onder de $ 50 die eruit zien alsof het meer dan $ 500 is - BitDaily.nl

2022-08-26 20:44:53 By : Mr. Javier Cao

Us Weekly heeft gelieerde partnerschappen, dus we kunnen een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten.

Als het even kan, besparen we graag. In plaats van uit te geven aan designermerken en luxe looks, kopen we liever betaalbare alternatieven. Hoezeer we ook te maken hadden met de obsessie van Carrie Bradshaw met schoenen, we hebben nooit helemaal begrepen waarom ze honderden dollars zou uitgeven aan een enkel paar. Dat bedrag spreiden we liever over meerdere items!

Met het trouwseizoen in volle gang en mooie herfstevenementen aan de horizon, beginnen de rekeningen zich op te stapelen – geschenken en jurken in overvloed! Heb niet het gevoel dat u extra kosten moet maken door formele sieraden te kopen. Je kunt nog steeds schitteren met budgetvriendelijke kerstballen die de bank niet kapot maken. We gingen op een missie om de beste kettingen, oorbellen en armbanden onder de $ 50 te vinden die eruitzien alsof ze meer dan $ 500 kosten. in tegenstelling tot met J.Lomensen zullen laat je voor de gek houden door de rotsen die je hebt!

Deze zilveren ketting en oorbellen sieraden set

Zilveren omlijning! Deze set sieraden van zilver en zirkonia ziet eruit alsof hij van ontwerper David Yurman is. De hanger ketting en bijpassende oorknopjes zijn eenvoudig maar prachtig! Een recensent meldde: “Ze hebben niet alleen standgehouden, maar ze zien er ook geweldig uit en ik krijg complimenten over de set op het werk en met mijn gezin. 10/10 zou voor iedereen kopen.”

Pak de Amazon Collection Sterling Zilver Cubic Zirconia Halo Hanger Ketting en Oorknopjes Sieraden Set voor slechts $ 33 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 29 juli 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Deze Imitatie Parel Druppel Oorbellen

Meisje met de parel! Deze vintage-geïnspireerde oorbellen van imitatieparels zijn klassiek en chic. Voelt als iets Hertogin Kate zou dragen! En we houden van de delicate kristallen details rond de stud.

Verkrijg de Crystabelle Oorbellen met druppelvormige kristallen en imitatieparels voor slechts $ 17 bij Nordstrom!

Deze oorbellen met kristallen franje

Ga niet achter watervallen aan, tenzij het deze watervaloorbellen zijn! Deze vergulde kristallen franje oorbellen zijn momenteel te koop met 60% korting! Een shopper zei: “Deze oorbellen zijn sprankelend, glamoureus en elegant zonder overweldigend te zijn. Ze hebben een klassieke, tijdloze stijl en zijn niet te zwaar of aanmatigend om te dragen. Een aanrader!”

Koop de Ettika Crystal Fringe-oorbellen voor slechts $ 20 (oorspronkelijk $ 50) bij Nordstrom!

om te citeren Hoe een man in 10 dagen te verliezen, “Dames, vries jullie maar in.” Deze armband met zilveren strass-steentjes zou Andie Anderson en Benjamin Barry trots maken. Deze armband is versierd met gerhodineerd zilver en kubieke zirkonia-kristallen en is een gekroond juweel.

Koop de All Agleam Silver Strass-armband voor slechts $ 39 (oorspronkelijk $ 49) bij Lulus!

Deze Zilveren Strass Drop Ketting

Verbaas je met deze sierlijke halsketting met strass-steentjes! Een klant gutste: “Dit is zo mooi en delicaat. Ik draag het op mijn trouwdag en het past perfect bij mijn jurk. Ik vind het ook geweldig dat ik het meer dan eens kan dragen met hoe eenvoudig het is. HOU ERVAN!”

Pak de Love of the Light Sterling zilveren druppelketting met strass steentjes voor slechts $26 bij Lulus!

Het enige dat blinkt is (rosé) goud! Probeer deze prachtige tennisarmband gemaakt met kubieke zirkonia-kristallen op een verguld frame voor een subtiele roze pop. Volgens een recensie: “Dit is een echte schoonheid – ziet eruit als een miljoen dollar. Erg blij mee – sierlijk om mijn pols en gewoon een mooie stijl.”

Pak de SWEETV Bruidsarmband voor dames voor slechts $ 19 (oorspronkelijk $ 22) bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 29 juli 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Deze vergulde ketting en oorbellen set

Schitter en schitter in deze prachtige set met vergulde ketting en oorbellen! Deze recensie vatte onze gedachten perfect samen: “We snakten letterlijk naar adem toen we de doos openden! Ziet er van zeer hoge kwaliteit uit en de manier waarop het schijnt, zou je denken dat het echte diamanten zijn.”

Koop de Weiman-sieraden Witgoud / vergulde dames Cubic Zirconia CZ Marquise Teardrop Bridal Tennis-ketting en druppeloorbelset voor slechts $ 36 bij Amazon! Let op: de prijzen zijn correct op de datum van publicatie, 29 juli 2022, maar kunnen worden gewijzigd.

Op zoek naar extra manieren om je sieradencollectie naar een hoger niveau te tillen? Bekijk hieronder meer keuzes:

Dit bericht wordt u aangeboden door het Shop With Us-team van Us Weekly. Het Shop With Us-team wil producten en diensten onder de aandacht brengen die onze lezers mogelijk interessant en nuttig vinden, zoals outfits voor bruiloftsgasten, portemonnees, grote maten zwemkleding, damessneakers, bruids shapewear en perfecte cadeau-ideeën voor iedereen in je leven. Product- en serviceselectie is echter op geen enkele manier bedoeld als goedkeuring door Us Weekly of een beroemdheid die in de post wordt genoemd. Het Shop With Us-team kan gratis producten van fabrikanten ontvangen om te testen. Bovendien ontvangt Us Weekly een vergoeding van de fabrikant van de producten waarover we schrijven wanneer u op een link klikt en vervolgens het product koopt dat in een artikel wordt vermeld. Dit bepaalt niet onze beslissing of een product of dienst al dan niet wordt aanbevolen of aanbevolen. Shop With U werkt onafhankelijk van het advertentieverkoopteam. We verwelkomen uw feedback op [email protected] Veel winkelplezier!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.